Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez lehet hogy mar a kezdet?...

Ez lehet hogy mar a kezdet? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Raz a hideg, reggel ota 2x volt higabb szekletem. Tegnap egesz nap rosszul ereztem magam foleg este, de viszont nagyon jol a.lkudtam, ami mostanaban nem igen volt. Ma meg ugy erzem magam, kicsattanok az erotol, mar kitakaritottam, elmosogattam, nem birok magammal. Kicsit gorcsolget az alhasam, de nem veszesen. Es tegnap egesz nap sokat kemenyedett a hasam es nagyon fajt a derekam. 39+4 hetes vagyok
2011. ápr. 16. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen,nálam is hasonló tünetek voltak,szóval minden órás vagy.

4 gyerekes anyuka

2011. ápr. 16. 12:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. Szülés előtti napon pörögtem ezerrel, jól voltam. Az nap éjjel aludtam a legjobban az egész 9 hónap alatt. Hajnal fél 3-kor el is folyt a magzatvíz.Alig értem ki a WC-re:-) A keményedés nekem is volt. De a hasmenésem nem olt.
2011. ápr. 16. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!