Péterfyben, fogadott doki nélküli szülés?
Sziasztok! A Péterfy Kórházhoz tartozom körzetileg. Tudnátok olyan dokit ajánlani a terhesgondozásra, aki normális, és tényleg odafigyel az emberre? Nem szeretnék dokit fogadni, maradok a sima ellátásnál, de azért megpróbálom leszűkíteni a terhesgondozáson dolgozó dokikat :)
Ill. egy másik kérdésem is lenne. Ha a Péterfyhez tartozom, és nincs fogadott dokim, akkor csak oda járhatok terhesgondozásra, és csak ott szülhetek? Vagy bármelyik nekem szimpatikus kórházba "beeshetek"?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Én is Zsirainál szültem, burkot repesztett, de nem emlékszem, hogy fájt volna. Épp ügyeletes volt, amikor szültem, el akarták hívni egy másik beteghez, szólt neki egy szülésznő, én meg mondtam (vagy kiabáltam neki :-) ) , hogy ne menjen sehova. Nem is ment.
Én is kérdeztem tőle, hogy melyik szülésznőt válasszam, de ő azt mondta, hogy neki mindegy, bármelyik szülésznővel szívesen dolgozik együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!