Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miben nyilvanul meg a szules...

Miben nyilvanul meg a szules utani depresszio, es mikor jelentkezhet? Csak kozvetlen a szules utan?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 15:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%

A foglalkozásomat tekintve igen, ez a munkám. Az hogy melyik céggel vagyok kapcsolatban, az nem olyan lényeges, mert több vitamin forgalmazótól is beszerezhetőek nagyon jó összeállítások, eléggé jó mennyiségek.

Mert legfőképpen az számít, hogy a vitamin készítményben mely vitaminok, milyen arányban, és mekkora mennyiségben vannak benne, és hogy ne tartalmazzanak adalék anyagokat, vagy legalábbis nagyon keveset.

Kedves utolsó, ha megírod hogy pontosan mennyit szedsz az említett vitaminokból, hány kg a súlyod, kb. milyen aktivitású vagy, mennyire vagy stresszelhető, akkor megpróbálok segíteni kiválasztani a neked megfelelő adagokat, ugyanis úgy gondolom, valószínűleg kevés, vagy rossz az arány a jelenleg szedett vitaminokban.

2011. ápr. 7. 07:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

kedves hozzáértő!

biztos,hogy valamennyi igazság van abba amit leírt és vitaminhiány is oka lehet a szülés utáni depressziónak,DE szerintem annél sokkal bonyolultabb ez az egész,mint ahogy gondolja,mert a leírtakon kívül még rengeteg oka van ennek az állapotnak!!!

2011. ápr. 7. 12:16
 13/22 anonim ***** válasza:

A 21.57-es vagyok,én irtam hogy szedem a vitaminokat.

Napi 1 szem Lenkei kalcium 300mg,napi 1 szem magnézium tabletta300mg,és 1 B-komplex rágótabletta.Sajna igy is vannak még szorongásaim,amire valerianát szedek,1-2 szemet.

Köszi előre is.

2011. ápr. 7. 13:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Az kimaradt hogy 164 cm,84 kg(most fogyózom épp),eléggé stresszelhető vagyok sajnos.Nekem vannak a szorongás miatt mellkasi tüneteim,szúrásaim.
2011. ápr. 7. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Kedves vitamin szedő.

Véleményem szerint sokkal nagyobb mennyiségekre lenne szükséged ahhoz, hogy helyre rakd a szervezetedet.

Ez azt jelentené, hogy (ha azt vesszük figyelembe, hogy egy egészséges ember minimális szükséglete pl. kalciumból napi 1500mg, )akkor számoljunk: a táplálkozás során a legjobb esetben is csak kb. 400mg kalcium jut be, ezt kell kipótolni 1500mg-ra azaz még 1100mg, plusz kb. még 1000mg, azért mert te jelen esetben még nem vagy teljesen jól.A tabletta helyett javaslatom inkább a por alakú kal-mag termék, mivel ebben magnézium is található némi C-vitamin kiegészítéssel, ( a kalcium a magnéziummal együtt a legjobb hatású) Tehát kalciumból kb. ennyi, akkor ehhez képest kell meghatározni az összes többi anyagot. A B-vitamin komplexből maradhat az adag, viszont a B1-vitamin ennél a problémánál pluszként számításba jöhetne, ebből naponta érdemes 2-szer, 3-szor 500mg-osat beszedni, legalább egy hónapon keresztül. Ennyi B-vitamin mellé szükséges kb. naponta 3-4ezer mg C-vitamin, hogy a fogyást elősegíthesd. Kb egy hónap alatt érezhetően javul az állapotod, akkor lesz érdemes váltani, csak a Lenkeis alapot kellene szedni, de azt folyamatosan, ugyanis ez már biztosítja a napi szükséges mennyiségeket az összes alapvető vitaminból, ásványból, és hozzájárul hogy egészségedet meg tudd őrizni.

Ha van még kérdésed, akkor szívesen segítek.

2011. ápr. 7. 17:02
 16/22 anonim ***** válasza:
Köszönöm,kedves vagy!!!
2011. ápr. 7. 17:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Nézzetek utána mit tartalmaz az Foreveres kálcium,és utána döntsetek,hogy mit érdemes szedni.
2011. ápr. 7. 20:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy hogy Forever-es, vagy Vitamin királyos, lényeg hogy elemi kalcium legyen benne, az a fontos, hogy adalék, azaz szintetikus összetevő ne legyen benne.
2011. ápr. 7. 20:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Én csak azt ismerem,azt szedem,orvos mondta,hogy ilyen még egy nincs.
2011. ápr. 7. 20:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Akkor biztosan nagyon jó is.
2011. ápr. 7. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!