Szülés utáni szex probléma?
Na jó, erre nem tudok szebb választ írni, de már ne is haragudj, ez neked miért probléma????? Nem hogy örülnél, hogy saját magán könnyít és nem más nőnél keresi a kielégülést!!! Ezen felháborodni, hát kicsit vicces. :DD
Igenis tessék vele foglalkozni! A heti 1 alkalom az nagyon kevés, nem hiszem, hogy hetente min. 3× nem tudnál rászánni fél órácskát, sőt, szerintem még annyi sem kellene.
Na mind1, te tudod, de sok házasság a baba születése után azért megy tönkre, mert a feleségek utána már csak anyaként tekintenek magukra és megszűnnek nőnek lenni..
Nyugi, lesz ez még többször is! Azért mert te nem tudsz róla attól ő még csinálja. Nálunk is van ilyen. Csak az a különbség hogy mig 10 éve dührohamot kaptam ha észrevettem, most örülök neki. :) Nekem is 3 gyerkőc van a legkisebb 9 hós (15 év együttlét)...
Amúgy a férfinek valóban kevés a heti 1, beszélj vele róla. Viszont most még ő is megértheti (és valószinű meg is érti) hogy még nem akarod a szexet.
Persze, le lehet pontozni, de ettől függetlenül ez ugyanúgy igaz marad. :)
(18:53)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!