Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni szex probléma?

Szülés utáni szex probléma?

Figyelt kérdés
4 hete szültem. Szex ugye még nem lehet. Eleinte nagyon fáradt voltam, örültem ha élek. Arról nem is beszélve, hogy párom sokáig dolgozik, este 10előtt általában nincs itthon, mire oda kerülhetne a sor, hogy "könnyítsek rajta", addigra én már hulla vagyok. De hogy mégse érje szó a ház elejét, hetente egyszer "kedveskedek neki". Igazából előtte se volt sűrűbben. Most kint alszik a nappaliban, mert beteg, és nem akarom, hogy megfertőzze a gyereket. Reggel amikor rendet raktam, a párnája alatt megtaláltam azt, amibe elvégezte a dolgát (nem tudom másképp írni, bocsi). Elég szarul érintett a dolog. Az első hetekben megértettem, mert tényleg nem foglalkoztam vele, de most úgy érzem, hogy nincs annyira elhanyagolva. Mit csináljak?
2011. ápr. 4. 10:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van, és tényleg csak a hormonok játszanak velem. Este mindenesetre szerintem beszélek vele erről. És én is megpróbálom összekapni magam, és kicsit többet foglalkozni vele. Attól nem félek, hogy másfele kacsintgatna, szerelmes a lányába, már csak ezért se kockáztatná azt, hogy esetleg elveszítheti, meg amúgy se az a típus. Nem is olyan fiatal már, 11 évvel idősebb tőlem, nem találna már olyan könnyen magának mást. Úgyhogy ettől cseppet se tartok.
2011. ápr. 4. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy nem tenném ezt szóvá neki. 16 éves házasok vagyunk a férjemmel, nagyon jól megvagyunk, de úgy érzem, neki is lehet egy kis intim magánszférája, amihez nincs közöm. Nem kérdeznék rá. Ugyanúgy a kamasz gyereknek is joga van ehhez, bárkinek, és ezt nem kell megbeszélni senkivel. Azt sem szabadna szóvá tenni, ha naponta 3-szor csinálná. Ez még nem jelent az égvilágon semmit. Én legalábbis így gondolom.
2011. ápr. 4. 13:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
szia! ne szólj neki .ő is biztosan zavarban vagy rosszul esne neki. látta hogy fáradt kimerült vagy nem akart kérni tőled hátha roszzul reagálsz ezért inkább elvégezte maga. nincs ezzel semmi gond. légy kicsit figyelmesebb nem csak este lehet kielégíteni a párodat kor a reggel is jó pl.
2011. ápr. 4. 17:33
 14/18 anonim ***** válasza:
26%

Na jó, erre nem tudok szebb választ írni, de már ne is haragudj, ez neked miért probléma????? Nem hogy örülnél, hogy saját magán könnyít és nem más nőnél keresi a kielégülést!!! Ezen felháborodni, hát kicsit vicces. :DD

Igenis tessék vele foglalkozni! A heti 1 alkalom az nagyon kevés, nem hiszem, hogy hetente min. 3× nem tudnál rászánni fél órácskát, sőt, szerintem még annyi sem kellene.

Na mind1, te tudod, de sok házasság a baba születése után azért megy tönkre, mert a feleségek utána már csak anyaként tekintenek magukra és megszűnnek nőnek lenni..

2011. ápr. 4. 18:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán a legfontosabb azt ilyenkor tisztázni mind magadban, mind pedig kettőtök között, hogy itt egy átmeneti időszakról van szó, ami folyamatosan alakul és bár nem egyik napról a másikra, de vissza fogtok állni a "régi kerékvágásba"... szerintem az sem megoldás, ha a nő szinte "megerőszakolja" saját magát... fáradt vagy, nemrég szültél, ott a baba, új helyzet, hormonok is pörögnek, nincs kedved szexelni, na puff... a párod persze igényli a szexet, hiszen ő nem ment át ilyen "megrázó" fizikai változáson... ezért vagyunk felnőtt emberek, hogy mindezt megértsük, elfogadjuk és türelemmel legyünk mind magunk, mind a párunk felé... ez rád is vonatkozik... te nem kívánod, oké, de azt sem várhatod el, hogy a párod se kívánja... inkább örülj, hogy úgy tűnik ő megoldja magának a helyzetet, és nem téged abajgat... nem akarlak elkeseríteni, de ha hüvelyi szülésed volt, az is lehet, hogy a 6 hét után még jó ideig érzékeny leszel és fájni fog az együttlét... na akkor sem fogod gyakran kívánni a szexet... de ez is elmúlik...
2011. ápr. 5. 10:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, lesz ez még többször is! Azért mert te nem tudsz róla attól ő még csinálja. Nálunk is van ilyen. Csak az a különbség hogy mig 10 éve dührohamot kaptam ha észrevettem, most örülök neki. :) Nekem is 3 gyerkőc van a legkisebb 9 hós (15 év együttlét)...

Amúgy a férfinek valóban kevés a heti 1, beszélj vele róla. Viszont most még ő is megértheti (és valószinű meg is érti) hogy még nem akarod a szexet.

2011. ápr. 5. 11:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze, le lehet pontozni, de ettől függetlenül ez ugyanúgy igaz marad. :)

(18:53)

2011. ápr. 5. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem szabad ebből lelki problémát gyártani magadnak. Ez teljesen természetes dolog, nyilván ő is megérti, hogy fáradt vagy, most szültél, kell egy kis idő, hogy visszaálljanak a dolgok. Nekem a terhesség alatt annyira lecsökkent a libidom, hogy heti 1-nél többször nem ment a szex. Illetve a 30. héttől már csak havi 1...siralmas. De megbeszéltük a férjemmel, hogy ez van, ez egy ilyen időszak, most a baba a fontos és a babavállalásnak nem csak rózsaszín oldalai vannak, úgyhogy nyugodtan könnyítsen magán, ha úgy érzi.
2011. ápr. 7. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!