Kinél volt valami probléma/fájdalom a szülés utáni hetekben?
Figyelt kérdés
nekem sajnos az elmult pár napban kb 4-5-ször úgy begörcsölt a hasam,hogy levegőt alig kaptam,mozdulni nem bírtam...jobban fájt mint a szülés komolyan...szerencsére könnyű szülésem volt,első baba,és 3és fél óra alatt meglett.Gátmetszésem is volt,de az is nagyon hamar renbejött.Hajnalba is arra ébredtem hogy úgy görcsölök,hogy azthittem ot halok meg..már nagyon sírtam,mert tényleg moccanni se bírtam,így a gyerekhez se bírtam átmenni a másik szobába,mert sírt..beletelt vagy 5-10percbe még megtudtam mozdulni...persze egyedül voltam,mert a párom dolgozott,de már úgy voltam vele hogy felhívom,jöjjön haza.1nap 1-2szer ön ez elő,de már nagyon félek,mert nemtudom mitől...ha megnyomom a hasam baloldalt,nagyonfáj,lent is fent is..Volt esetleg valakinek valami hasonló panasza?Fogalmam sincs mire gondoljak.Remélem nem maradt bennem valami a szülésről,se méhlepény,se semmi....a 6hetes kontrollra jövőhét hétfőn megyek,akkor rendel a dokim,de nemtudom addig kibírom-e,nyilván ha nem,akkor ügyelet,de nagyon félek.2010. aug. 30. 09:51
1/6 anonim válasza:
Minden képen menj el egy dokihoz!!Még a héten!!Nem kéne megvárni a 6hetes kontrollt!!Ilyenkor már a császárnak sem kéne ennyire dúrván fájnia nem hogy még egy sima szülés után!!
2/6 A kérdező kommentje:
hétfőn se telik még le a 6hét,de elmegyek,viszont a héten azért "nem szeretnék"(persze ha muszáj megyek),mert a saját orvosomhoz szeretnék menni,de ő csak hétfőnként van.Semmi bajom nem volt eddig,már az első napokban itthon jöttem-mentem,sétáltunk,mint aki nem is most szült,szóval nagyon jó volt minden,vérezni se véreztem,gátam se fájt,semmi...ez most pár napja van csak,de fogalmam nincs mitől...arra is gondoltam,hogy lehet az emeléstől is,bár ennyire kétlem...mert agyerek kádját mindennap teli vízzel viszem ki a szobából a fürdőbe,de attól nemhiszem hogy ennyire görcsölnöm kéne,pláne mindennap,csak lehet nem tesz jót még ez is,de muszáj,mert a párom legtöbbször estére megy dolgozni,így egyedül fürdetek,de már benne fogom hagyni a vizet,és majd ő kiviszi másnap...
2010. aug. 30. 10:06
3/6 anonim válasza:
1.vagyok!!Engem császároztak a 2.babával.!!Az első bébinél én nem éreztem semmilyen fájdalmakat.Császár után 8hétig fájt a hasam meg a hegem.Nagyon véreztem is.Kiderült bennem maradt 1kis darab a lepényből.Eü.kaparást kellet csinálni.Ez nem játék.
4/6 A kérdező kommentje:
elvileg kijött a méhlepény az egész,de hát sose lehet tudni...holnap vagy szerdán elmegyek,mert se a párom se anyum nemhagy békén hogy ne várjak hétfőig..
2010. aug. 30. 18:30
5/6 anonim válasza:
Hát jobb szerintem is elmenni.........inkább feleslegesen mint hogy baj legyen!!Minden jót kívánok nektek és sok boldogságot a picihez.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2010. aug. 30. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!