Azt hiszem elindult a magzatvizem, de csak kis adag jott ki, most meg valami rozsaszines dolog csoporeszik. Normalis dolog?
Figyelt kérdés
Elso baba szoval fogalmam sincs, a hasam folyamatosan faj, olyan eros mensis gorcseim vannak, es hanyingerem is van de nem kicsit.2009. febr. 27. 07:42
11/19 anonim válasza:
Szia,
Remélem könnyű és szép szülésed volt/van/lesz mikor ezt írom:)
Amúgy a tüneteknél nem leülni kellett volna kérdést írni:) hanem felkiáltani, SZÜLÖK, azt hiszem:):)
Jó babázást:)
12/19 anonim válasza:
Jó babázást! Azóta már biztosan megvan! 9 hós kislány anyukája. :)
13/19 anonim válasza:
Lehetnél te is lexikon agyu!!!!Én 2 gyereket szültem a férjem volt mellettem/szüleim nincsenek/de 1-böl tudtam mikor mit kell tenni.Nem a szomszédba mentem tanácsért!!Föleg ha inditásra kellett menned.Száljál magadba,gondolkozz el,majd utánna alkoss véleményt másokrol!Ha a babáddal lesz valami,akkor is orvos helyett ide érsz?!Ejnye-bejnye drága kismama.
14/19 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat. 23 ora vajudas utan a karomban tarthattam OT
2009. márc. 3. 23:34
15/19 anonim válasza:
Gratulálok!!! Mekkora lett? Fiú, lány?
Boldog babázást!!!
16/19 anonim válasza:
Gratula a babához! Szép babázást!!
17/19 A kérdező kommentje:
Kisfiu 4.1 kg es 50 cm :) eletem legszebb elmenye volt ez a szules
2009. márc. 4. 16:30
19/19 anonim válasza:
Ejha szép nagy baba!!! Köszönöm az információt!
Jó egészséget nektek és nagyon boldog babázást kívánok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!