Normális, hogy a császáros sebem egyik oldala beton kemény? Egy hete és egy napja szültem.
Nekem kedden volt a varratszedésem. Én is ijedeztem, hogy kemény itt-ott a seb fölött. De ez a belső varratoktól is lehet. Amíg nem égővörös, nem szivárog, nem fáj nagyon, addig nincs gond.
Pihentesd, szellőztesd a sebet, ha szükséges, hordj hasfogót vagy kismamabugyit, hogy ne lógjon rá a poci a sebre (nekem rálóg, de ez bevált), a bugyid se vágja.
Én már a kórházban hordtam a kismamabugyit, mert nekem nagyon rálógott a sebre a pocakom(mondjuk az összes császáros hordott valamit, az is akinek nem lógott a hasa).
Ha kemény az okés,nekem elmúlt kb az 5.hét végére.
Ha nem váladékozik és nem égővörös akkor nincs baj.Én visszamentem 2 hét után mert piros volt, a dokinő a neogranormont ajánlotta, el is múlt tőle a pirosság.Néha még most is kenem, mert ha front van akkor bepirosodik.Még elég érzékeny is.
3 hónapos a lánykám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!