Dr. Tidrenczel Zsolt, MÁV Kórház (ÁEK) vélemények?
Nekem az egyik rokonom ott dolgozik. Ő nem ajánlotta. Nem mondott konkrétumokat, de azt mondta, hogy inkább ne menjek hozzá.
Utánaolvastam akkoriban fórumokon, elég rosszakat írtak róla.
Én meg csupa jot tudok rola mondani.Velem nagyon kledves volt mindig minden kérdésemre válaszolt:DÉs soha nem volt gondd hogy vittem magammal a gyereket..
De ez emberfüggő kinek ki jön be
Dr. Kereszti József doktor urat kérdezd meg.. én hozzá járok sztk-s rendelésekre(magánrendelésekre nem telik ) de szerintem nagyon rendes, eddig két családi rokonom szült nála és mindketten megvoltak vele elégedve. Nem határozza meg a pénzt(legalábbis az sztk-s rendelésnél én annyit adtam neki amennyire gondoltam) és állítólag a szülés után is annyit adsz neki amennyit gondolsz( ezt meg az unokatesóm mondta mert ő nála szült és mikor megkapta a pénzt nem nézte meg.. azt sem mondta hogy kevés sem azt hogy sok..) és ilyen doki iszonyú kevés van, és szerintem ők csinálják jól a többi olyan dokihoz képest aki meghatározza, mert így kevesen szülnek az olyan dokiknál akik ugyanolyan jók.. na mindegy!szóval szerintem kérdezd meg őt is én nála fogok szülni a máv-kórházban mert oda tartozik ő is.. és szűk 4 hetem van hátra.. most vagyok 36. hétben.. vagy túlhordom vagy korábban szülök!
A dokiról még annyit hogy a maga módján kedves és azért megtartja a két lépés távolságot.Normális, bármit kérdezhetsz tőle ami épp felmerül benned.
Többet a szülés után tudok írni róla..
Köszönöm szépen a válaszokat! Kedves Utolsó! Neked könnyű szülést kívánok és sok sok örömet a picihez!
Mostmár megmondhatom, hogy csak a kíváncsiság tetette fel velem ezt a kérdést. Ismerem a dokit, hozzá jártam terhesgondozásra és nála szültem. Én csak jókat tudok róla mondani. Egyszerűen imádtam a lelkiismeretességét, a stílusát, a hozzáértését. Sajnálom, ha másnak rossz tapasztalatai voltak vele. Remélem ők is megtalálták a számukra minden szempontból megfelelő dokit!!!!
Előzőhöz tartozik még:
azt hozzá kell tennem,h magánrendelésen voltam nála...szal lehet,hogy ott azért volt normálisabb.
12 Hetes terhesen kórházba vittek vérzés miatt 2x is. Nagyon unszinpatikus volt. Ő állítólag leválásra utaló jelet nem látott, de 2 nappal később mégis megtalálta az sztk-ban egy orvos azt a szépen kivehető leválásra utaló jelet.
Szó szerint a Dr. Úr ezt mondta: "Mivel Magát mentő hozta be, kénytelenek vagyunk felajánlani a kórházi ellátást" teljesen flegma stílusban... a többi mondatát sem köszönöm meg... ez csak az én véleményem, lehet hogy fáradt volt. Én csak remélem, hogy soha többet nem kell majd vele találkoznom.
Szia!
Én 2 szer is szültem nála mind a 2szer ő volt az orvosom,és a jelen terhességemnél is..
Én csupa jókat tudok róla mondani..
Nagyon kedves volt mindannyiszor,mikor voltam rendelésen,és mindig mindent megmutogatott a kicsin,és kaptam képet..stb..mindig megkérdezte van e kérdésem valamivel is kapcsolatban...
A szüléseim császárok voltak,mind2szer..
Nagyon profin végezte a dolgát,nagyon szép volt a seben,szinte nem is látható..Arról nem is beszélve hogy főorvosok ide vagy oda..de az egyik szobatársamnak főorvos vot a szülésze,és úgy kereste a papírjaiért..egyszer sem nézett rá szinte..
Az én dokim minden nap vagy ott volt viziten vagy beugrott hozzám (és nem a pénzért)érdeklődött kedvesen hogy vagyok,megnézte a picit,kérdezte van e tej,minden ok e...
Szóval én csakis jókat tudok róla mondani,teljes mértékben meg vagyok ill voltam is elégedve vele,ezért bízom úgymond rá a 3.terhességem kezelését is.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!