Mivel töltitek az utolsó napokat?
Én már túl vagyok rajta:)
Pörögtem az utolsó percig, ha visszatekerhetném az időt, aludnék egész nap :)
Bár akkor nem voltam fáradt, de most húú de jó lenne:):)
könnyű szülést, mihamarabb:)
Csak azt tudom tanácsolni, hogy pihenj, pihenj, pihenj...
Tudom, már ez is unalmas, én legalábbis így voltam. Olyan mihasznának éreztem magam, csak fekszek, pihenek.. Meg olyan átmenetinek éreztem ezt az időszakot, az addigi élet vége, egy teljesen új élet kezdete, csak számolom az órákat, napokat,hogy meddig tart,mikor indul be a szülés, hogyan,mikor jön el a pillanat.
Aztán egyszercsak eljött. Nekem mondjuk az első babám a 35. héten megszületett, a 2. a 38.-on, úgyhogy ennyire végig nem húztam,mint Te.
Utána persze kicsit visszasírtam az álmatlan, sírós éjszakákon a pihenést. Kár, hogy nem lehet előre tartalékolni a kipihentségből:)
Jöttem-mentem. Kihasználtam, hogy még a "magam ura" vagyok. Párommal is igyekeztünk sok időt eltölteni. Vacsora, stb. Barátokat meglátogatni. Vagy csak kiültem a teraszra egy jó könyvvel. (Szerencsém volt, nyáron szültem.)
Sok sikert, könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!