Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » HA nem lehet egy nőnek gyereke...

HA nem lehet egy nőnek gyereke de már van egy férje akkor a férj hogyan reagál erre a témára?

Figyelt kérdés
Elhagyja a feleségét m errt nem lehet gyerekük?
2011. márc. 23. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán szereti ,akkor közösen találnak megoldást,igénybe vesznek orvosi segítséget,szóba jöhet örökbefogadás,ez a kapcsolat igazi próbatétele.

Berendezkedhetenek arra is,hogy egymásnak élnek,utazgatnak,szórakoznak.

Sokan egyértelműen ezen okból kifolyólag mennek szét,pláne,ha a felek között nincs egyetértés,egyikük szeretne örökbefogadni,ha másként nem lehet,a másikuk pedig inkább élne.

2011. márc. 23. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Néhány éve voltam együtt a párommal, mikor nyirokcsomó-rákot diagnosztizáltak rajtam. A kemoterápia előtt ismertették velünk a lehetséges mellékhatásokat, melyek közül az egyik a meddőség volt.

Nagyon kiborultam, mert az volt az első gondolatom, hogy ha kiderül, hogy nem lehet babám, elhagy a párom. Ezt vele is megosztottam, de megnyugtatott, mondván sosem lehet tudni, éppen egy pasi is járhatna úgy, hogy valami okból kifolyólag nemzőképtelen, és neki sem esne jól, ha én emiatt elhagynám, és különben is, annyi alternatív lehetőség van manapság, hogy biztosan találnánk módot arra, hogy szülők legyünk.

Hihetetlenül jól esett, és azt gondolom, hogy egy normális férjnek hasonlóképpen kéne ezt lereagálni. Hiszen fordítva is történhetne a dolog, sok férfi nemzőképtelen.

2011. márc. 23. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

10 éve állapították meg nálam, hogy nem lehet gyerekem. Épp akkor ismertem meg a férjem, és mivel kórházban is voltam nem tagadhattam le az okot.

27 évesen menopauzát állapítottak meg, aztán a nődokim tanácsára fogamzásgátlót szedtem, hogy a méh ne öregedjen még el.

Aztán 5 év után rákérdeztem, a gyerekre. Az orvos azt mondta próbáljuk meg. Sok-sok vizsgálat, hormonkezelés következett, és rá 1 évre babát vártam!

Lehetetlen nincs az orvostudomány mai állása szerint.

A fiam már három és fél éves. De van egy meglepetésbabánk is! Alig hagytam abba a szoptatást, 2 mensi után teherbe estem. Az orvos lepődött meg legjobban!

2011. márc. 23. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem, de azért egy ilyen tortúra nagyon megerőlteti a kapcsolatot.

Egyik unokatesómnak az 5. lombikbébi után sikerült, most válnak. Nehéz dió. Én inkább örökbe fogadnék, kevesebb macera, bár tovább kell várni, az igaz.

2011. márc. 23. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Együttérzésem azoknak, akik valami okból kifolyólag meddővé válnak... de szerintem a saját gyermek utáni vágy annyira emberi és evidens dolog, hogy bár nem tűnik szép indoknak a váláshoz, én mégis érthetőnek tartanám... ez nem olyan probléma, hogy na majd megoldjuk valahogy (most arra gondolok, ha valakin a lombikbébi program sem segíthet)... valahol az is önző hozzáállás, hogy azért mert nekem nem lehet, a páromat is megfosztom ettől a lehetőségtől... de természetesen ez mindenkinek a saját döntése lelkiismerete szerint... szép dolog, ha valaki ennek ellenére kitart a párja mellett, de ugyanakkor az sem megvetendő, ha emiatt inkább mással próbál családot alapítani...
2011. márc. 25. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még olyat nem hallottam, akár ffi akár nő a meddő, hogy ezt megtudván a másik pakol és megy, mondván, hogy selejt vagy, nem kellesz így....
2011. ápr. 2. 05:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért ez nem ilyen egyszerű. Egyik ismerősömék lombikkal próbálkoznak. Az 1. a 10. héten halt el, mehetett kaparásra a nő. Annyira kiborult ezen, hogy bejelentette, hogy ő soha többet nem próbálja meg. Erre a férj meg kiakadt, hogy még van 4 lehetőségük, meg 3,2 milla szocpolt vissza kell fizetni, akkor megy és mással megpróbálja. Hát, a nő mégis kötélnek állt, a 4. sem sikerült. Mindegyik a másikra haragszik, folyamatosan megy a harc köztük, nagyon meglepődnék, hogyha az 5. sem sikerül, és mégis együtt maradnak. Szerintem nagyon nehéz ezt elfogadni, ha bármi konfliktus van, biztos azonnal előkerül, hogy őrülj, hogy melletted vagyok, mert én lemondtam a saját gyerekről a kedvedért. Senkit nem irigylek, aki ilyen szituban van.
2011. ápr. 2. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!