HA nem lehet egy nőnek gyereke de már van egy férje akkor a férj hogyan reagál erre a témára?
Ha igazán szereti ,akkor közösen találnak megoldást,igénybe vesznek orvosi segítséget,szóba jöhet örökbefogadás,ez a kapcsolat igazi próbatétele.
Berendezkedhetenek arra is,hogy egymásnak élnek,utazgatnak,szórakoznak.
Sokan egyértelműen ezen okból kifolyólag mennek szét,pláne,ha a felek között nincs egyetértés,egyikük szeretne örökbefogadni,ha másként nem lehet,a másikuk pedig inkább élne.
Néhány éve voltam együtt a párommal, mikor nyirokcsomó-rákot diagnosztizáltak rajtam. A kemoterápia előtt ismertették velünk a lehetséges mellékhatásokat, melyek közül az egyik a meddőség volt.
Nagyon kiborultam, mert az volt az első gondolatom, hogy ha kiderül, hogy nem lehet babám, elhagy a párom. Ezt vele is megosztottam, de megnyugtatott, mondván sosem lehet tudni, éppen egy pasi is járhatna úgy, hogy valami okból kifolyólag nemzőképtelen, és neki sem esne jól, ha én emiatt elhagynám, és különben is, annyi alternatív lehetőség van manapság, hogy biztosan találnánk módot arra, hogy szülők legyünk.
Hihetetlenül jól esett, és azt gondolom, hogy egy normális férjnek hasonlóképpen kéne ezt lereagálni. Hiszen fordítva is történhetne a dolog, sok férfi nemzőképtelen.
szia
10 éve állapították meg nálam, hogy nem lehet gyerekem. Épp akkor ismertem meg a férjem, és mivel kórházban is voltam nem tagadhattam le az okot.
27 évesen menopauzát állapítottak meg, aztán a nődokim tanácsára fogamzásgátlót szedtem, hogy a méh ne öregedjen még el.
Aztán 5 év után rákérdeztem, a gyerekre. Az orvos azt mondta próbáljuk meg. Sok-sok vizsgálat, hormonkezelés következett, és rá 1 évre babát vártam!
Lehetetlen nincs az orvostudomány mai állása szerint.
A fiam már három és fél éves. De van egy meglepetésbabánk is! Alig hagytam abba a szoptatást, 2 mensi után teherbe estem. Az orvos lepődött meg legjobban!
Alapvetően nem, de azért egy ilyen tortúra nagyon megerőlteti a kapcsolatot.
Egyik unokatesómnak az 5. lombikbébi után sikerült, most válnak. Nehéz dió. Én inkább örökbe fogadnék, kevesebb macera, bár tovább kell várni, az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!