Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik hogy nem lesz olyan...

Létezik hogy nem lesz olyan fájdalmas a szülés mint amire számitok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 10:01
1 2
 11/18 anonim válasza:
66%
NEM! De megéri!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 25. 13:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

szia

igen létezik.Pl anyukám várta azokat a szörnyű fájdalmakat még akkor is,amikor mondta a doki hogy nyomhat,ha úgy érzi,bár már kint van a feje.épp hogy beértek a kórházba kiugrottam.Tesóm kis súllyal született,2800gr,de 12 órát vajúdott és eléggé megszenvedte.Egyik sem egyforma,5 gyerekes barátnőmnek az 5, volt a legnehezebb.

Az én első szülésem emlékeim szerint könnyű volt a rémhírekkel ellentétben,első baba létére kórházba éréstől számított4 óra múlva a hasamon pihegett.Akkor úgy éreztem nem szülök többet,de pedig simán kibírtam hang nélkül.Most a másodikat várom,nagyon nehezen jött össze,és alapban eszembe sem jut hogy milyen szülés lesz annyira boldog vagyok,és az az érzés amikor a hasadra teszik és hallod a kis macska hangját mindenért kárpótol.A végére egy poén:azért szültem úgymond természetesen,mert tűfóbiám van,és minden vágástól,beavatkozástól rettegek.Nem hiszem hogy nekem tudna úgy fájni,hogy edáért könyörögjek.És igen tényleg csak a szépre fogsz emlékezni,tisztára mint egy agymosás.A természet ezt tök jól kitalálta,különben sosem szülnénk újra,ha a fájdalmon múlna.

..bocs a szájmenésért..

2011. márc. 26. 06:41
 13/18 monik73 válasza:

Én egy 5 éves kisfiú és egy 2 hónapos kislány anyukája vagyok. Az elsőnél 11 órát szenvedtem (szó szerint), majd az orvosom vákummal "könnyített" rajtam és kirángatta a kisfiamat. Iszonyúan fájt. A második babánál az első fájás megindulásától a kislányom megpillantásáig 2,5 óra telt el. Az igazán fájdalmas rész 20 perc volt.

Nem akarlak elriasztani, de a szülés fájások nélkül inkább szenvedés. Minél nagyobb fájásaid vannak, annál hamarabb kibújik a baba. Gondolj arra, hogy minden fájás előrébb visz ahhoz, hogy megpillantsd azt, akire már olyan régen vártál. A szülési fájásokra már abban a pillanatban nem fogsz emlékezni,a hogy megpillantod ÉLETED ÉRTELMÉT!

SOK SIKERT ÉS KÖNNYŰ SZÜLÉST!

2011. márc. 26. 10:06
 14/18 anonim válasza:
Hello. Hát szerintem a legfájdalmasabb dolog az életben. De egy hét múlva már újra kezdenéd az egészet:-))
2011. márc. 27. 08:03
 15/18 anonim válasza:

Szia!

Nekem borzasztóan fájt, de ki lehet bírni. És gondolj arra, hogy előbb utóbb csak kijön. :) Amúgy meg nem mindenkinek egyformán fáj. És ahogy kibújik elmúlik a fájdalom, és én közvetlen utána is azt mondtam, hogy simán jöhet mégegy.

2011. márc. 29. 07:35
 16/18 anonim válasza:
Én még nem szültem,de környezetemben sok véleményt hallottam!Van akiből csak úgy "potyognak" a gyermekek,van aki jócskán megszenved,ők azok,akik azt mondják: No ugyan nekik nem kell több gyerek,de kis idő múlva másként vélekednek.a lényeg,hogy ne görcsölj rá és ha úgy szaladtok be,mert elfolyt a magzatvíz,nem is lesz időd ezen agyalni,viszont,ha ott az idő és be kell menned,akkor csukd be a füled,mert rémtörténeteket többet hallani,mint ami a valóság!Sok sikert és légy bátor és erős!Ükanyáink is megszülettek valahogy,no és sokkal mostohább körülmények között,no és meg is öregedtek,szerencsére:):):)Hajrá!
2011. márc. 29. 09:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sok összetevője van, sokakat nem visel meg. Nekem borzalmas volt, mert 4,2kg volt a fiam, szakadtam...fél év kellett ahhoz, hogy helyrejöjjek.
2011. márc. 30. 13:34
 18/18 anonim válasza:
Szia!Szerintem sem tudsz felkészülni a fájdalomra hiszen mindenki másként éli meg,nekem sokan próbálták elmesélni de valahogy nem igazán úgy éltem meg ahogy elmondták!Nekem viszonylag könnyű szülésem volt,bár a fájások nekem 28 hetes koromtól voltak kórházban voltam folyamatosan visszatartották egészen 36 hétig sikerült!Utánna hirtelen elfolyt a magzatvíz és 5 óra múlva már a kezemben volt a baba!Én kaptam epidurálist is mivel úgy volt hogy császár hiába várnak de aztán miután elindult az injekció hatása azonnal tágultam és a végén természetes úton megszültem,nekem rizikós volt mivel már átestem két agyvérzésen és az erőlködés miatt eléggé rizikós volt,ha Én kibírta és még rajtam kívül több millióan akkor Te is!Csak arra gondolj hogy a baba amikor rád néz mindent elfelejtesz!Kitartás!!!
2011. márc. 31. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!