Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapestiek, mi a véleményetek...

Budapestiek, mi a véleményetek Dr. Ács Nándor nőgyógyászról? (II. sz. Szülészeti Klinika)

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
nagyon jó szakember, nagyon nagy tudású, az egyik legjobb doki a sote 2-n.
2011. márc. 21. 15:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. márc. 21. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon jó szakember és rengeteg a betege. Ami miatt alig van ideje foglalkozni az emberrel, csak kiszórja őket, ha kérdés van, majd telefonon. A barátnőmék inszeminációra jártak hozzá, csak ő egyszer sem volt ott (az 5 alkalomból), mert soha nem ért rá. Mindig más orvos csinálta.
2011. márc. 23. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Ő főorvos ?
2014. jún. 25. 15:19
 5/5 anonim válasza:
Évek óta ismerem, kedveltem, de az utóbbi időben nagyon megváltozott. Amióta klinikai igazgató lett, egyáltalán nincs ideje senkire. Úgy búcsúzik, hogy "bármi van, hívjon", de telefonon egyáltalán nem elérhető. Olgival lehet konzultálni, de ha ő nem tud segíteni, akkor passz. Elvileg visszahívnak, gyakorlatilag nem. A magánrendelése tele van, sok a csúszás. Általában kedvesen fogad, de sokszor türelmetlen, és esetenként tapintatlan is (legalábbis nekem már volt részem egy elég érdekes megjegyzésben, amikor kiderült, hogy az egyik ikerbabám felszívódott). Sajnos olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy elkapta a gépszíj, és már nem úgy áll a pániensekhez, mint ahogy kellene. Inkább a pénz hajtja. Többszöri csalódás után én másik dokit kerestem.
2016. jan. 28. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!