Mi a véleményetek a pécsi Dr. Várnagy Ákos nőgyógyászról?
Figyelt kérdés
Érdekelnek a tapasztalatok, milyen a szülésnél, terhesgondozásnál, stb...2011. jan. 28. 17:09
1/2 anonim válasza:
Én meddőségi kezelésre jártam hozzá anno 4 éve, neki és Kovács Kálmán doktornak köszönhetem a fiam. Emberséges, egyeztette velem a kezelést, felvázolta a lehetőségeket, kérdezte a véleményemet. Jó szakember.
2/2 anonim válasza:
Én az első babámat várom. Mióta terhes lettem, azóta járok hozzá. Kedves, segítőkész. Minden kérdésemre mindig válaszol, bármikor fordulhatok hozzá. Ha az UH-on sokan vannak, akkor ott néha kicsit kapkodós, de akkor is mindig rendesen megvizsgál. A rendeléseken mindig alapos.
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!