Mi a véleményetek a miskolci dr. Steierhoffer György szülész-nőgyógyászról? Egyátalán a Semmelweis kórházról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 14:36
1/3 anonim válasza:
A kórházról tudok írni. A szülészetet most újították fel, egyszemélyes szülőszobák vannak, 2 és 4 ágyas gyermekágyas szobák saját fürdőszobával. Itt mindent leírtunk: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Jobb, mint a megyei.
Az orvost nem ismerem, én Vrastyákhoz jártam, és P Szikszaynél szültem, valamint Sándor Csabát tudom még jó szívvel ajánlani.
2/3 anonim válasza:
A kórház maga jó. Szépen felújították. A dokit, akit írál, nem ismerem. A szülésznők tündérek, a csecsemősök gorombák. max. 1-2 akad köztük, aki normális.
3/3 anonim válasza:
Én három gyermeket szültem Steierhoffer főorvosnál szerencsémre. Csodálatos ember, kiváló szakember, jóhírű orvos. Rengeteg betege van de mindig el lehet őt érni.A felújitott osztályon szültem a haarmadik gyermekem és meg voltam elégedve. A szülésznő és rendes volt. A felújitott osztály sokkal modernebb és szebb, mint a Szentpéterkapui kórház szülészete.( elötte is jobb volt mint a megyei )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!