Kismamák akik nagyon hosszan vajúdtatok, az mennyi volt? Akár 38 óra is vagy több?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 12:13
1/5 anonim válasza:
Első babámnál 26 óra a másodiknál 6 óra.
4/5 anonim válasza:
39 óra vajúdás és császár a vége.
5/5 anonim válasza:
jujj,akkor én keserítelek el 72 órán át tartott mire kitágultam.Ebben volt az örömmámortól kipirosodó rózsás pofikámtól egészen a vegyétek ki vagy kiveszem én akkorra már lila képemig minden.Majd egy óra tolás után császárral megszületett a lányom.De a második gyermekem úgy jött,mint a rakéta.2 órát vajúdtam vele sétálgatva 45 perc után kibújt az is azért tartott addig mert a zsinór a vállán volt nehezen haladt előre,de gyönyörű élmény volt.Kíváncsi leszek a 3.-ra;)Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!