Miben vajúdtatok? Főleg István kórházas kismamák tapasztalatait várom.
Figyelt kérdés
Amire még kiváncsi vagyok az az, hogy bugyi nélkül, vagy bugyival kényelmesebb vajúdni. Olyankor van vérzés vagy folyás?2009. márc. 21. 16:28
1/5 anonim válasza:
én is ott szültem,gyönyörű élményeim és jo tapasztalataim vannak.
hálóingbe,bugyi nélkül.
2/5 anonim válasza:
Én hálóingben, zokniban. Vittem köntöst is, de azt csak akkor vettem fel, amior letoltak a csecsemőosztályra. Bugyi az utolsó pillanatokig volt rajtam, mert végig van véres folyás. Aztán mikor elment az utolsó magzatvíz is és már a betét nem tudta felfogni repült a kukába. Gyors szülést neked!
3/5 anonim válasza:
Saját hálóing,bugyi.Óránként nézett meg a szülésznőm,akkor segített levenni.3 óra alatt megvolt a baba.A személyzetről annyit,h mindenki nagyon képzett,és maximálisan segítőkész.Élmény volt a szülés,és ezt őszintén mondom.Könnyű szülést!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Remélem nekem is szép élményeim lesznek. Ámbár most még eléggé be vagyok tojva.
2009. márc. 22. 10:40
5/5 anonim válasza:
Én is az Istvánban szültem. Saját hálóing + bugyi, a vége felé már bugyi nélkül. Szinte folyamatosan folyt a magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!