Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győrben fogok szülni de,...

Győrben fogok szülni de, nincsen fogadott orvosom. Mennyit adjak szülés után az ügyeletes dokinak, szülésznőnek? Adjak egyáltalán?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt fogadott orvosom és úgy voltam vele,ha maximálisan meg leszek elégedve, akkor adok,ha simán szülök 15ezer forintot, ha császárral, akkor harmincat.Nagyon elégedett voltam és adtam, de ez csak az én példám, biztosan fognak más tanácsot is adni.
2009. febr. 22. 08:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fogadott orvos, szerintem felesleges adni. Nekem se volt fogadott, nem fizettem. Amúgy nagyon nagyon meg voltam elégedve, nagyon profi orvos volt, így én egy ajándékkosarat adtam neki, illetve az újszülött osztály nővéreinek, mert ők is nagyon aranyosak voltak. De pénzt nem adnék. Így is nagyon örültek, amikor kapták a kosarat, azt mondták, hogy igazán nem kellett volna. Szerintem ez a helyes hozzáállás.
2009. febr. 22. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Itt a mi kórházunkban sajnos nem ez a helyzet. Bármennyit adsz gátlástalanul elfogadják. Ha keveset adsz "köszönöm már kávéztam ma". Előfordult ilyen is. Undorító.
2009. febr. 22. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,nekem sem volt fogadott doki,ráadásul műszakváltás is volt a vajúdásom alatt-és az osztályvezető főorvos is jelen volt a szülésemnél.És nem adtam semmit.Mostanában készülök köszönő levelet írni és az adón 1%át adományozom A GYŐRI SZÜLÉSZETÉRT alapítványnak.

A mai világban ezt a fajta luxuskiadást sajnos nem engedhettem meg.Inkább a babámra költöttem.És különben is,a boltban sem adsz 10ezres boravalót,csak mert épp a dolgát végezte valaki.

Boldog babavárást és könnyű szülést

2009. febr. 22. 15:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jó kívánságokat! Most már csak azon izgulok hogy normális doki legyen az ügyeletes.....
2009. febr. 22. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs fogadott dokid, akkor nem muszály adni, ha meg voltál vele elégedve, akkor max 20 000-et. A szülésznőnek nem kell, csak ha nagyon rendes volt veled, én ezt nem mondhatom el Győrben,akinél szültem, így neki nem adtam semmit.
2009. febr. 23. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!