Mikor adjam oda és hogyan a szülésznőnek meg a dokinak a pénzt szülés után?

Hozzám szülés után mindkettő bejött megnézni. Akkor kapták meg. Én vettem egy-egy bonbont, ajándéktasakba tettem, mellé a boríték.
Igaz, kicsit rossz volt pakolgatni a pénzt, nehogy ellopják vagy valami, mert konkrétan nem tudtam, mikor jön valamelyik be.

Szia!
Én is utána szerettem volna, de mindennel el voltunk foglalva, csak épp azzal nem, hogy odaadjunk hálánk jelét.
Így megkérdeztem a szülésznőtől, hogy mikor fog még azalatt a pár nap alatt dolgozni, amíg mi ott vagyunk. A dokinak varratszedéskor is szokták adni, amit én a 6 hetes kontrollon oldottam meg. Az osztályos nővéreknek/szülésznőknek az ágyamon hagytam egy Merci csokit, a csecsemős nővérekhez pedig bementem egy Szamos marcipánnal (bár az igazi az lett volna, ha a kis kosárba rejtem el, ami néhány napig a babám "ágya" volt).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!