Esztergom-VASZARY KOLOS kórházban szülésről vélemény?
Szia!
Én kétszer szültem ott, esztergomi vagyok.
Nekem semmi rossz emlékem nincs. Kellemesek a szülőszobák, és a szülésznők, csecsemősök is aranyosak. Hallottam persze rossz véleményt is, több ismerősöm elment inkább Pestre, de ezt én nem tudom alátámasztani. (És sok már rokon, barát sem.)
már=más
Ölemben volt a fiam, bocsi!
Szia!1,5 éve szültem ott,hááátt én olyan átlagos véleménnyel vagyok,a csecsemősök rendesek bár nekem nem sokat segítettek,a szülőszoba elég "kellemes" igaz én végül császáros lettem!A szülésznők között is volt egy aki nem igen törődött velem a másik meg aranyos volt...nos összességében se jót se rosszat nem mondok!Az viszont nagyon jó hogy bababarát kórház :-) Kinél és mikor szülsz?
Üdv.A
Csak annyit tudok, hogy oda szeretnék menni, még nem tudom, kinél, mert nem tudom, hogy mennek ezek a dolgok, ezért is érdeklődök róla :)
Nagyon az elején vagyok, csak novemberre várjuk a picúrt.
Utolsó vagyok!
Először is gratulálok a picihez :-) Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok! Egyébként hol laksz?
A.
Ha még valaki észrevenné a kérdést, amit elfelejtettem kérdezni, pedig akartam...
-Apuka bent lehetett szülésnél? Ha igen, mennyi idővel előtte kellett szólni, és mivel járt(pénzügyek, engedélyek), hogy bent lehessen?
Köszi, ha valaki válaszol!
Szia!
Bent lehet, nem kell előre szólni és engedély sem kell(hacsak nincs járvány).
Természetesen ezért nem kell fizetni. Tapasztalatom szerint jó fejek az apukákkal.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!