Szültetek mostanában a Szt. István kórházban? Hogy zajlik ott a szülés? Várnai dr-ról vélemény?
Én ott szültem, igaz nem Várnai dr-nál.
Nekem fantasztikus élmény volt. Kaptam egy szülőszobát (pont az alternatív volt szabad, így jól jártam), ott vajódhattam. Bárki bejöhetett hozzám, nekem anyukám és a férjem volt bent. A vajúdás alatt csak a szülésznőm jött be ellenőrizni. Ha úgy gondoltam kimehettem a folyosüra, mosdóba, sétálhattam ami jól esett. Amikor elindultak a tolófájások, anyukám szólt a dokinak, aki rögtön jött is, és pár perc múlva már kezemben volt a picikém. Rögtön mellre tették, apa elvágta a köldökzsinórt, és magunkra hagytak 15-20 percig. Nagyon meghitt volt, csak mi hárman, az új család, a mi kis csöppségünkkel. Később elvitték, megfürdették, felöltöztették, majd levitték a csecsemő osztályra. Engem is levittem, megkaptam a szobámat, és onnantól annyit lehettünk együtt amennyit csak akartunk. Én maximálisan megvoltam elégedve mindennel. A szülésznők különösen kedvesek!
Remélem tudtam segíteni!
Én Decemberben szültem ott,de nekem Dr.Mészárós László volt az orvosom.Nekem is egy külön vajúdos szobám volt és a szülésznő folyamatossan tartotta velem a kapcsolatot.Ha nagyobbak voltak a fájdalmak kaptam Morfiumot és így sokkal jobb volt a szülés.
Sok siket kívánok a szüléshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!