Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy jobb? Érzéstelenítővel...

Hogy jobb? Érzéstelenítővel vagy nélküle?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok az érzéstelenítéssel kapcsolatban, hogy kérjem-e majd. Meg egyáltalán hogy működik? Ha már nagyon fáj, akkor kérhetek, vagy előre meg kell mondanom, hogy kérek-e? Tapasztalatok?
2011. márc. 16. 09:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A kórházba kérdezz rá, hogy egyáltalán van e lehetőség fájdalomcsillapítást kérni. Ahol én szültem ott nincs, max gázt lehetett volna szívni, de a szülésznőm azt se ajánlotta.
2011. márc. 16. 22:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Én négyet szültem fájdalomcsillapító nélkül (rövid idő alatt), de hallva 1-2 barátnőm EDÁ-s szülésélményét, azt mondtam, az ötödiket mindenépp EDÁ-val szeretném szülni. Tényleg ki lehet bírni anélkül is, sőt szerintem érdemes is kipróbálni magad, de én szívesen kipróbálnám mostmár azt is, milyen nagy fájdalmak nélkül szülni!
2011. márc. 17. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!