Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a bevett szokás? Mennyit...

Mi a bevett szokás? Mennyit engednek túlhordani egy babát, ha minden rendben?

Figyelt kérdés
gondolom persze kórház és orvosfüggő is. nektek hogy volt?
2011. márc. 16. 08:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta 3-4 nap, de hála istennek jött magától.
2011. márc. 16. 08:21
 2/8 krisztivan ***** válasza:
Nálam 10 nap volt.De lehet engedték volna tovább is,de félő volt hogy már túl nagy lesz.
2011. márc. 16. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Nincs "meddig engednek", ugyanis jogod van ahhoz, hogy magad dönts! Persze nagy a nyomás, mert a dokik pár nap után szeretnek szülést indítani, el se mondják, mekkora veszély is ez, ráadásul az indított szülések is okai a hatalmas császármetszési százaléknak.

Én egyik gyerekemnél se foglalkoztam azzal, mint mond a doki, pedig elvileg mindkettő a betöltött 42. héten jött. Makkegészségesek. :-)

Amúgy külföldön az a szokás (USA-t és Kanadát tudom elsősorban példaként említeni, mert ott konkrétan van ezügyben ismeretségem) hogy a 42. hétig még gyakoribb nst-t sem kérnek, mert a 42 hét még teljesen normális. Csak nálunk szeretnek mindenbe beavatkozni szükségtelenül. :-(

2011. márc. 16. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem 40 hét 5 naposan fektettek volna be kórházba, és a 41. héten indította volna a dokim a szülést, de végül 40 hét 3 napra megindították a szülést, mert már zavaros volt a magzatvíz.
2011. márc. 16. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
7 napnál megindították a szülést. Így is 4120g lett.
2011. márc. 16. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 hét túlhordást engednek, ha minden eredmény jó. Naponta van magzatvíz vizsgálat és nst, a 41 héttől pedig napi 2-3 nst.

Az fiammal 13 napot húztunk rá, amikor az nst-n nem volt jó a szívhangja azonnal vittek a műtőbe.

2011. márc. 16. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó nekifutásra 14e volt a vége, azt mondták 21én befektetnek és meglátjuk, ez volt a további, spontán indult végül
2011. márc. 16. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
A dokim azt mondta a kiírt napon, hogy 10 napot túlhordhatom. Végül másnap császár lett a vége, rossz ctg miatt.
2011. márc. 16. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!