Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros Mamák! Milyen...

Császáros Mamák! Milyen hátrányait éreztétek saját bőrön a császármetszésnek? Mennyi idő volt, mire felépültetek? Nagyon nehezek voltak az első napok, hetek?

Figyelt kérdés

Túl lent van a lepényem, ha esetleg a méhszájra csúszik, vágni kell. Szeretnék belül felkészülni, mire számítsak, ha így lesz.

Köszönöm a válaszokat,

30 hkm

2011. márc. 11. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én császárra szültem, és ha garantálná valaki, hogy a következővel is csak annyi gondom lesz (szinte semmi), a másodikat is úgy szülném :-)Hajnali 3-kor kaptam epidurális érzéstelenítést , délután fél 3-kor már fel kellett kelnem, utána meg lezuhanyoztam az mindent helyrehozott. Ja és fél 12 óta már Velem volt a babám is, mert nálunk az anyák melett vannak a babák, sima szülés után egyből, császár után meg 7-8 óra múlva odaadják. Akkor már próbáltam szoptatni, babusgatni és egy kicsit felülni. Csak arra kell vigyázni az érzéstelenítés után, hogy nehogy hamar felülj, mert akkor lehet kínzó fejfájásod.

Úgyhogy ne aggódj,a tesóm sima szülés után 3! hónappal nem tudott ülni rendesen, én meg mira hazajöttem 5 nap után már itthon jöttem-mentem, lépcsőztem a lakásban

2011. márc. 12. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:

2 császáron vagyok túl. Az elsővel semmi gondom nem volt, 3-4 nap után szinte semmi bajom nem volt, azon kívül, hogy nyomtak a varratok, de azokat kiszedték 6 nap után, na utána tényleg semmi bajom nem volt. autót vezettem, sétáltam, jöttem mentem, én vezettem a háztartást!

A második kicsit nehezebb volt, de ott is a varratszedés után semmi gond nem volt már. Ez is egy hét volt!

A lényeg, hogy ne hagyd el magad, miután felkelhetsz legyél talpon amennyit csak bírsz, sétálgass kihúzott háttal, igyál nagyon sokat és hamar rendbe jössz!

Minden jót Nektek!

2011. márc. 12. 14:40
 13/15 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Nekem első császár volt. 3 napig voltam kórházban. A baba végig mellettem volt. A műtét utáni napon már mentem. Jó élmény volt nagyon. A seb sem gáz. Simán még 2 gyereket vállalnék. :)
2011. márc. 12. 19:02
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Azért vagyok így betojva, mert volt tavaly májusban egy légmellem, megműtötték a tüdőm, és utána nagyon fájt sokáig, és nagyon nehéz volt bármit csinálni vagy egy hónapig. Ezt baba mellett nem engedhetem meg magamnak. Bár azt hiszem, ez az élmény feledtetni fogja velem a bajaim, nem lesz annyi időm sajnálni magam :-)

Azért sokan írtatok biztatót is, remélem, én is könnyen veszem majd az akadályokat.

És hátha nem is lesz császár!

2011. márc. 12. 21:26
 15/15 Bogyo110 ***** válasza:

Sziasztok!

Én hat hete szültem császáral de mára már a seb viszkedéseén kivül semmi bajom nincsen!max annyi hogy csunya a hasam ugy lóg !de ez is alkati kérdés peddig csak 11 kilót hiztam és most 2 kilóval kevesebb vagyok mint szüléés előtt!

2011. márc. 14. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!