Császáros Mamák! Milyen hátrányait éreztétek saját bőrön a császármetszésnek? Mennyi idő volt, mire felépültetek? Nagyon nehezek voltak az első napok, hetek?
Túl lent van a lepényem, ha esetleg a méhszájra csúszik, vágni kell. Szeretnék belül felkészülni, mire számítsak, ha így lesz.
Köszönöm a válaszokat,
30 hkm

Nem tudom ki hogy volt vele, de én viszonylag hamar felépültem mindkét császáromból. Amikor az első született, akkor 24 órát kellett ágyban maradnom, de amint letelt a 24 óra azonnal felkeltem elmenetem zuhanyozni és az etetésnél saját magam mentem a kicsiért és hoztam ki a kezemben egy hosszú folyosón.
A második alkalommal egy kicsit nehezebb volt 12 óra után kelhettem fel, de ott még első alkalommal segített a nővér fürdeni, mert rosszul voltam, de hamar felépültem ott is, mert másnap már sétálgattam kórház udvarán.
Szóval egyéntől függ, de nekem nem volt olyan rossz.

Utolsó!
Én természetes úton szültem. Annyira kimerültem a végére, hogy nem is emlékszem, milyen volt amikor felsírt. Aztán a kezembe adták, de én csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire fáradt vagyok és pihenni akarok. Csak azért írtam, hogy nem biztos hogy a császárral biztosan kimaradtál valami hatalmas élményből!

Nekem császár után nem volt sok bajom a sebbel, hamar felépültem.
Viszont számomra az utóhatásai rosszak: érzem a vágásnál, ha jön egy front (fezsül, szúr, furcsa), ha megjön akkor is érzem, hogy fáj a vágás, néha szeretkezések után is feszül. (5 hónapja volt császárom)
Császár után sok folyadékot igyál, hogy ne fájjon a fejed és ne is emelgesd a fejed majd! Tudom, nem mindenkinek okoz fejfájást, de akinek igen, az olyan fejfájást fog érezni, mint még életében soha. Nekem sajnos hányingerig fájt a fejem, soha olyan szarul nem éreztem még magam. A vágás nekem ahhoz képes semmi volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!