Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babások! Ki menyire fél...

Első babások! Ki menyire fél a szüléstől? Rémálmok, történetek, hogyan befolyásolnak titeket?

Figyelt kérdés

Én azét tettem fel ezt a kérdést, mert aki még nem szült az nem is tudhatja hogyan zajlik, mit fog érezni,hogy lesz a dolog.én azért félek és ha még nem is annyira a fájdalom,hanem a tudatlanság és az uj dolog miatt.csak ennyi lenne.remélem megosztjuk a véleményeinket minél többen.hiszen nem ugy zajlik a szülés mint a filmekben, hogy (elfolyik a magzatviz, zsity zsuty nyom kettőt és már kin is van egy kb 2.hónaposnak megfelelő baba)

ja és

boldog baba várást és könnyű szülést mindenkinek

18 hetes kismami

2009. febr. 19. 19:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia!Egyet értek veled én is kicsit aggódok,de csak az ismeretlen miatt.Mindenféle rémtörténetet hallotam a kollégáimtól:faros volt és majdnem meghaltak,mert nem császározták,vagy 1,5 hónappal elöbb kivették a babát mert vadászni ment a doki.A baba majdnem meghalt.A harmadik esetnél down kóros lett a baba.Mellesleg fogadott dokinál volt mind a 3 eset.Ezek után még mindig nem parázok annyira csak érdeklődök és remélem a legjobbakat.Úgyis ki fog jönni a drága amit alig várok :-)Ne aggódj nagyon inkább beszéld meg a babával hogy segítsen.Sok sikert 24 hetes kismama
2009. febr. 25. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!