Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés utáni vérzésnél...

A szülés utáni vérzésnél normális, hogy büdös?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem a dokim elmondta a szülés után a többi infóval együtt (6 hétig se ülőfürdő, se szex, se emelgetés, hirtelen hajolás) hogy bűzös lochia esetén vagy ha hirtelen sok a vér, azonnal kórház. Hát nekem utóbbi lett, mert ömlött a vérem egyszer csak 1 héttel szülés után, kiserült hogy méhlepény-darabka maradt bent. Nem volt büdös, de tényleg külön felhívta erre is a figyelmet a szülész, szóval szerintem is doki!
2011. márc. 9. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:
1. 3 szülés után nem volt ilyen problémám. Most a 4. után viszont nekem is az volt. Hiába zuhanyoztam gyakran, már eleve ahogy jött ki büdös volt. Én is aggódtam, de nem mentem dokihoz. Akkor én is olvastam itt hogy más is kérdezett ilyet. Nem tudom mitől lehetett, de a következő mensinél már nem volt szaga. Szerintem elég akkor dokihoz menni ha a következő mensinél is megmarad a szag. Nálunk csinálnak uh-ot mielőtt hazaengednek, ha ott rendben van akkor nem szabadna hogy gond legyen. Én kétszer is voltam uh-on mert látszott az uh-on hogy bennem van még nagyobb darab alvadt vér. Erre kaptam is infúziót, valami méhösszehúzót, utána már rendben voltam. Nem tudom hogy lehetett-e ennek köze a szaghoz. Talán hogy lassabban gyógyultam, mivel többedik szülés után már nehezebben húzódik a méh.
2011. márc. 9. 15:47
 13/14 Adri baba ***** válasza:

Szia,nem tudom miaz hogy Büdös nálad,de nekem is kellemetlen szaga volt igaz 40fok volt akkor,gyakran cseréltem és többször mentem a fürdőbe mosakodni.Említettem ott de azt mondták hogy teljesen normális....

Az alvadt vér nem jó illatú,ha itthon betétet használok érzem a vérszagot ha tampont nem.

Használj intim mosakodót.Hátha jobb lesz!

Nem hiszem hogy gond lenne...Remélem segítettem.

2011. márc. 9. 16:41
 14/14 anonim ***** válasza:
2011. márc. 10. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!