A Jászberényi kórházban fogok szülni, és mától ott látogatási tilalom van. Ha beindulva a szülés a párom attól bejöhetne velem a szülésre? 38hetes km
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 20:05
1/3 anonim válasza:
A ceglédiben is tilalom van, az ismerősömnél ide sajnos nem engedték be a kispapát sem mert nem volt beoltva, nem tudom ezt mivel lehet bizonyítani. papás szülés lett volna
2/3 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de én is veled egyidős vagyok, tehát 38 km. Én Debrecenben fogok szülni a Klinikán, és megkérdeztem, hogy ilyen esetben mi a szokás. Hát azt mondták, hogy olyankor senki se ki, se be. A férjem be van oltva, és így kérdeztem, de azt mondták hogy senkit nem engednek be. Úgyhogy imádkozz, hogy legyen hideg két hétig, az nem tesz jót az influenza járványnak. Én is így teszek.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én is úgy tudom,h se ki,se be.De ne aggódj.Egyrészt,mert nem tesz jót,és nem tudod kivárni,h eebben a hidegben elpusztuljanak a bacik,és feloldják a tilalmat:),másrészt én is Berényben szültem 6 hónapja,nagyon lelkiismeretesek,a szülésznők és az orvosok is,csak jót tudok mondani róluk.Minden rendben lesz,erre gondolj csak!2 hét sok idő ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!