Ugye nem igaz az a pletyka, hogy be fog zárni a komáromi (szőnyi) szülészet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 18:41
11/19 A kérdező kommentje:
Én már szültem ott 2009. szept. 10-én, a dokim Rokay volt.
2011. ápr. 9. 20:37
12/19 anonim válasza:
Nekem a Rókay lesz a dokim,ha kihúzom még egy hétig,ha nem,akkor a Vadász,aki helyettesíti,elvben
13/19 A kérdező kommentje:
Ő is rendes! :-)
2011. ápr. 10. 13:38
14/19 anonim válasza:
Köszi,én is hallottam már több helyről,hogy rendes:)
Viszont ha még itt vagy,akkor lehet egy olyan kérdésem,hogy terhesgondozásra is szőnybe jártál?Vagyis igazán az érdekel,h NST-re kell külön időpontot kérnem előre,vagy elég,h a Rókay beírta a könyvembe,h mikor kell mennem?
Tettem fel erre vonatkozó kérdést,de sajna senki nem válaszolt:(
KÖszi
15/19 A kérdező kommentje:
Elég, hogy Rokay beírta. Akkor fogadnak. :-) Ott voltam én is.
2011. ápr. 10. 16:27
16/19 anonim válasza:
Nagyon köszi, akkor nem telefonálgatok,ja meg még egy szintén butának tűnő kérdés(még sosem vtam eddig Komáromban, magán úton jártam hozzá).Szóval a terhesgondozóba kell menni vagy szülészet-nőgyógyászatra,mert ugye két külön épület elvben...
Még egyszer köszi a segítségedet!
17/19 A kérdező kommentje:
Bemész a szülészet-nőgyógyászatra és ott megmondják. Nekem ott csinálták.
2011. ápr. 10. 21:17
18/19 anonim válasza:
Okés,nagyon szépen köszönöm!Szép estét!
19/19 A kérdező kommentje:
Neked is és kívánom, hogy Te is érezd magad olyan jól ott az alatt a pár nap alatt, amíg benn tartózkodsz a kórházban, mint én! Nekem fantasztikus élmény. :-)
2011. ápr. 10. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!