Ugye nem igaz az a pletyka, hogy be fog zárni a komáromi (szőnyi) szülészet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 18:41
1/19 anonim válasza:
Ne haragudj,hogy nem a kérdésedre válaszolok,de remélem,hogy tényleg nem igaz! Kisfiam ott született,most megint várandós vagyok és ott szeretnék szülni! Mi a pletyka,mért zár be? Pár éve lett gyönyörűen felújítva! Nemsokára megyek a védőnőhöz,ő biztosan tudja,majd rákérdezek,és megírom!
2/19 anonim válasza:
Remélem nem:)
Rokay doktor április végére még bevállalta a szülésemet,szóval szerintem addig tuti nem:)
De ez mikori hír,mikor hallottad?
3/19 A kérdező kommentje:
Mostanában egy ismerőstől, aki szeret "károgni". Én is ott szültem, remélem hogy nem fog bezárni, mert szeretnék még ott!
2011. márc. 7. 07:06
4/19 anonim válasza:
Én az egyik nővérrel beszéltem erről,mert én is hallottam.Azt mondta valószínűleg 1-2 évig még biztos nem.Az önkormányzattal volt állitólag valami macera.
5/19 A kérdező kommentje:
Remélem mégsem fog bezárni (demonstráljunk!), mert ilyen jó szülészet nincs több a megyében.
2011. márc. 11. 09:54
6/19 anonim válasza:
Első vagyok,na ez nagyon jó hír! Mindenképpen ott akarok szülni,nem szívesen mennék Tatabányára!
7/19 A kérdező kommentje:
Oda én sem! Inkább akkor elmegyek egy pestibe, vagy akárhova, csak Tatabányára nem
2011. márc. 15. 14:03
8/19 anonim válasza:
Ismét első vagyok,voltam a védőnőnél és rákérdeztem a dologra. Azt mondta,hogy nagyon régóta megy ez a pletyka de nem igaz,és hogy kizárt,hogy a tatabányai kórház eltudjon látni ennyi beteget!
9/19 A kérdező kommentje:
Hála Istennek!
2011. márc. 16. 14:34
10/19 anonim válasza:
Én is Szőnyben fogok szülni kb.október 31.én nem hiszem hogy bezárna,tényleg kár lenne érte.
Akik ott fognak szülni ki az orvosuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!