38+2 hetes vagyok, eddig +10kilónál járok, ebből 4 kiló a baba. Mennyi felesleg fog rajtam maradni ebből?
Azt megírnátok,hogy a babán kívül milyen súlyúak a járulékos dolgok (méh,magzatvíz-átlagos,lepény,stb..)?
Köszike
Szerintem semennyi, de ez attól is függ, hogy mennyire vizesedtél.
Max 2 kg-t tippelnék.
Ez megnyugtató köszönöm,mert ígyis túlsúllyal kezdtem a terhességet.Bíztam benne,h 5-6 kilónál több nem jön fel,de tévedtem.... Na mindegy,babáért mindent.
sziasztok.
Előző terhességemnél 8 kilót híztam (nekem is volt túlsúlyom), a lányom 4050 grammal született, mire haza mentünk ugyanannyi voltam, mint a terhesség kezdetekor. Kb. egy hét múlva még nyolc kiló lement.
Most a 30. héten járok, eddig +4 kilót híztam.
Semmi. Persze a hasad nem lapul le egyből, de nem lesz rajtad plusz. Én +14 kg-val mentem szülni és nem volt rajtam utána semmi. Most 14 hónapos a fiam, hasamon látszik ha meztelen vagyok, hogy megnyúlott, de nem lóg, csak a bőr kellene hogy feszesebb legyen (torna kellene ;) ).
Ne aggódj! :)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor legalább emiatt nem kell sokat aggódnom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!