Sehol nem adnak halóinget a szülészeten?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 19:23
1/14 A kérdező kommentje:
Pontosítok: a szüléshez és a szülés utánnra is.
2011. márc. 2. 19:31
2/14 anonim válasza:
Én a szüléshez kaptam kórházi hálóinget, de szülés után már a sajátomat kellett használni. (Vác)
Amúgy jó is volt, mert a kórházi szerintem tök kényelmetlen.
3/14 anonim válasza:
A Dr Rose magánklinikán adnak... :-)
4/14 anonim válasza:
Nekem adtak végig, amíg bent voltunk a babával. Császároztak, úgyhogy ott természetesen adtak.
Rooming-in be is minden anyuka kórházi hálóingbe volt. Minden nap hoztak cserét. Meg ha szükséges volt, akkor lehetett kérni is pluszba.
Közkórház, Egerben.
5/14 anonim válasza:
Győrben szültem, itt amikor felvesznek az osztályra adnak hálóinget, szülés után mikor visszavittek az osztályra én fürdés után már sajátot vettem fel.
6/14 anonim válasza:
Debrecenben a Klinikán is adnak.
7/14 anonim válasza:
Nyíregyházán csak korházi hálóinget hordhatsz egész idő alatt, tilos saját hálóing viselete.
8/14 anonim válasza:
Markusovszky, Szombathely. Szülés előtt, vajúdáskor sajátban voltam, közvetlen szülés előtt adtak. Utána minden nap kaptam cserét. Meg szoktam kérni plusszot is.
9/14 anonim válasza:
szüléshez adtak, de ahogy felkerültem a kórterembe, a sajátomat át kellett venni (szerencsére)
10/14 anonim válasza:
Istvánban semmit sem adnak, már ruhát, se neked, sem a babának, se a papának, se szüléshez, se utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!