Valaki leirna nekem a szules menetet. Az elejetol a vegeig. !?
Szia!
Az epidurál egyáltalán nem fáj, előtte adnak egy lidocain injekciót, utána szúrják be és vezetik be a csövet(egy vékony kis műanyag cső, nekem másnap vették ki), de tényleg nem fáj, utána meg... :) nagyon jó, nem érzed a fájásokat, gyorsabban tágulsz, a tolófájásoknál én éreztem a feszítést, így tudtam mikor kell nyomni.
Csak ajánlani tudom, mellékhatás nálam semmi nem jelentkezett. Nekem nagyon jó élmény volt a szülés.
1. voltam
A saját történetem: Délben NST, manuálisan megvizsgált a doki, már 2 ujjnyira tág voltam. Hazamentünk. Du. 1-2 órától enyhe fájásaim voltak 5-7-10 percesek össze-vissza. Hajnal háromkor megrepedt a burok. Tusolás, irány a kórház. Fél ötkor bekötötték az oxitocint, mert nem voltak fájásaim, 6 körül kaptam EDA-t, 7:25-kor gátmetszéssel megszültem a kislányomat 4060 g-al és 57 cm-el. Mivel nem vált le a méhlepényem, eltávolították műszerrel, aztán összevarrtak.
hk
Itt sokat olvashatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!