Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hol szült Pesten? Olyan...

Ki hol szült Pesten? Olyan kórházat keresek, ahol a vajúdás otthonos környezetben folyik (kád, francia ágy, zene, gyertya stb. ) és a paraszolvencia sem túl magas, + szakszerű kedves ellátást biztosítanak. Van ilyen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 17:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Első babám lesz.Még soha semmivel nem műtöttek.Írtózok a kórházaktól a fehér faltól,szagtól,ridegségtő.A baba születése a legcsodálatosabb dolog és ezt ha lehet egy kellemes ,barátságos,megnyugtató környezetbe szeretném tenni.És ha vannak olyan eszközök ami elviselhetőbbé teszi a szülést ,akkor igénybe is venném.Meg így talán nem is félnék annyira az egésztől.Meg szeretném ,ha szülés után azonnal a hasamra tennék és nem rohannának el vele.Fontos hogy a párommal is egy otthonos szobában legyünk míg vajúdok.Ez neki is jobb lenne.Szülés előtt és alatt szeretnék használni gátmasszázs-olajat.Nem akarok szétrepedni.Szóval teli vagyok félelemmel.köszönöm az infókat,sokat segítetek.
2011. márc. 2. 11:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! 2. válaszoló vagyok, Nandu Vajúdástámogatás könyvében, vagy akár a neten is találsz szülési terv mintát, javaslom azt nézd meg, mert jó szempontokat ad, hogy mikre érdemes odafigyelni, rákérdezni. A repedés meg mítosz, már rég kihalt volna az emberiség, hiszen a gátrész a legvérzékenyebb területek közé tartozik. (Itt egy cikk a témában: [link] ) Kellemes szülést!
2011. márc. 2. 12:36
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2011. márc. 2. 12:41
 14/16 Kriszti86 válasza:

Szia!

Én a Bajcsyban szültem,a 37. héttől jártam csak oda ctg-re,elvileg a Róbertben volt az orvosom,de időközben kiderült pár dolog ami nem tetszett.A Bajcsyban nem volt fogadott orvosom se szülésznőm de maximálisan meg vagyok elégedve az ellátással.Hat és fél óra alatt meg volt a lányom fájdalomcsillapítás nélkül és mindenki tartotta bennem a lelket.Mindent lehet kérni és semmi nem kötelező,mondjuk a beöntésbe én bele mentem,mert a bab fertőzést kaphat ha közben az is jön belőled.Kipróbáltam a kádat és a labdát is.A gátmetszés nekem szükségszerű volt,de nem vágtak volna ha nem muszáj.A szobával meg voltam elégedve,sima két ágyasban voltam,a baba veled lehet amikor csak akarod és nem szólnak ha beviszed valamiért.Mindent meg tudsz a csecsemősökkel beszélni,mindent megmutatnak.Az orvos is többször rám nézett,hogy hogy vagyok.A közös tusoló és mosdó néha tényleg koszos volt de többször is takarítják napközben.Ha van már tejed akkor fejni is tudsz.Ja apa bent lehet veled csak császárnál nem.Egyenlőre ennyi,de ha van kérdésed még valamiről kérdezz,mert én két hete szültem és még friss minden!

2011. márc. 2. 21:34
 15/16 A kérdező kommentje:
többen javasolták a Bajcsy-t.Én a 7.ik ker.ben lakok.Ha beindul a szülés és mentőt hívok,akkor az a legközelebbi kórházba visz?Vagy kérhetek a Bajcsy-ból is mentőt ha ott akarok szülni?Bocsi lehet butaságnak tűnnek a kérdéseim,de nem voltam beteg soha és semmit nem is tudok az egészségügyről,mi hogy működik.
2011. márc. 3. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:

A mentő a legközelebbi (ahova Te tartozol) kórházba visz.

Akkor visz másikba, ha van papír az orvostól, hogy x kórházban dolgozik és oda szállítsanak (legalábbis én így hallottam).

2011. márc. 3. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!