Ki hol szült Pesten? Olyan kórházat keresek, ahol a vajúdás otthonos környezetben folyik (kád, francia ágy, zene, gyertya stb. ) és a paraszolvencia sem túl magas, + szakszerű kedves ellátást biztosítanak. Van ilyen?
Szia!
Én a Bajcsyban szültem,a 37. héttől jártam csak oda ctg-re,elvileg a Róbertben volt az orvosom,de időközben kiderült pár dolog ami nem tetszett.A Bajcsyban nem volt fogadott orvosom se szülésznőm de maximálisan meg vagyok elégedve az ellátással.Hat és fél óra alatt meg volt a lányom fájdalomcsillapítás nélkül és mindenki tartotta bennem a lelket.Mindent lehet kérni és semmi nem kötelező,mondjuk a beöntésbe én bele mentem,mert a bab fertőzést kaphat ha közben az is jön belőled.Kipróbáltam a kádat és a labdát is.A gátmetszés nekem szükségszerű volt,de nem vágtak volna ha nem muszáj.A szobával meg voltam elégedve,sima két ágyasban voltam,a baba veled lehet amikor csak akarod és nem szólnak ha beviszed valamiért.Mindent meg tudsz a csecsemősökkel beszélni,mindent megmutatnak.Az orvos is többször rám nézett,hogy hogy vagyok.A közös tusoló és mosdó néha tényleg koszos volt de többször is takarítják napközben.Ha van már tejed akkor fejni is tudsz.Ja apa bent lehet veled csak császárnál nem.Egyenlőre ennyi,de ha van kérdésed még valamiről kérdezz,mert én két hete szültem és még friss minden!
A mentő a legközelebbi (ahova Te tartozol) kórházba visz.
Akkor visz másikba, ha van papír az orvostól, hogy x kórházban dolgozik és oda szállítsanak (legalábbis én így hallottam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!