Milyen komplikációd adódott császármetszés után, esetleg akkor, ha már a második császár?
Szia. Nekem 2.után sajnos volt komplikáció. Én már azon a napon sejtettem,hogy valami gáz van,mikor lekerültem a gyerekágyas osztályra.Nagyon nagyon nagyon fájt,minden mozdulat,de betudtam annak,hogy ez a 2. ugyanott vágták és biztos azért. 5.napon haza engedtek,az orvos megvizsgált rendbe talált mindent. 7.napon éjjel ügyeletre kellett mennem mert mikor felálltam kin keservek között alattam vértócsa volt,a férjem vette észre,és sajnos szétnyílt a seb és onnan csepegett szépen a váladék kifele :( nem kell elmondanom mennyire féltem,ott az 1 hetes baba mi lesz vele,ha bent fognak a kórházba.Éjfélkor jött a húgom,ő maradt a babával míg engem a párom az ügyeletre vitt. Megvizsgáltak,megnézték.Hátigen 2cm-en szétnyílt,akkor ott lekezeltek,nem fájt semmit,én csak annyit láttam,hogy egy szép nagy tűvel a seb felé közelít,annyit mondott a doki az asszisztensnek hogy inkább forduljon el,ne nézze....nagyon féltem. De mondom nem fájt amit csináltak. A hasam feltelt vérrel és egyébbel.Nekem műtét után nem raktam be csövet amin ezeknek távozniuk kellett volna,az volt a gond,mint utóbb kiderült:( 2hónapig jártam kezelésekre mire helyre jött,ez volt 28hónapja...
Jelenleg is babát várok,ő nem tervezett volt,a 16.hétbe vagyok,próbálok nem ezekre gondolni,remélem most minden rendben lesz. Neked is csak azt kívánom,hogy semmi gond ne legyen :)
Köszönöm.
Az első császár remekül gyógyult, szinte nyom nélkül, de most félek, hogy megsértenek valamit(belek, hólyag), vagy összenövésem lesz.( A súlyosabb dolgokra nem is gondolok...)A seb szépsége nem motivál.
Sajnos nincs saját orvosom...:(
3 császárom volt.
az első és a második között 20 hó, a második és harmadik között 15 hó telt el. a harmadik volt a legrosszabb. komplikáció nem volt, ugyanott vágtak. lassabban gyógyul a heg, még mindig nem szép. és rálóg a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!