Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, hogy egyáltalán...

Van olyan, hogy egyáltalán nincsenek előjelei a szülés megindulásának?

Figyelt kérdés
Sokszor félek attól, hogy nem fogom tudni, hogy mikor kell elindulni a kórházba. Fájdogál a hasam néha, de nem rendszeres, és nem is tart sokáig. 39+1 hetes
2011. febr. 26. 22:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát én pont az az eset vagyok.

Én úgy éreztem folydogál a magzatvíz ezért bementünk szombaton, megvizsgáltak, azt mondták nincs semmi. Voltak fájásaim, de csak akkor ha feküdtem. Kimentem a nővérnek szóltam, azt mondta, ez nem fájás. Egész éjjel az ágyam mellett álldogáltam. Kimentem hajnalban, visszazavart, mondván ezért, nem kelti fel az ügyeletest, ez nem fájás. Hiába mondtam, hogy ha állok, ülök nem fáj, de mihelyt elfekszem vannak görcseim. Legyintett.

Végül reggel hétkor bekerültem a szülőszobára és kiderült addigra oxigénhiányos állapotba került a baba, mert mint az orvos elismerte mégis fájások voltak és elhalt a méhlepény a fájások következtében. És szinte teljesen zárt volt a méhszájam. Jóindulattal 1 ujjnyi. Császár volt és kiemelték a babát, aki enyhén hypotón lett, az oxigénhiány miatt. Nem volt könnyű feldolgozni, de túl lettem rajta.

A másodiknál szerencsére tényleg elfolyt a magzatvíz, bár ott is állították, nem folyik, áll a burok és amikor felkeltem, tiszta víz lett a köpeny. Ők sem értették, ha nem folyik a magzatvíz, áll a burok, mi az a tócsa alattam. Mindegy ott császároztak, mert tudták, tágulni nem fogok, fájásaim nem lesznek- nincs mire várni.

Bár így végiggondoltam, lehet nem volt jó most ide leírni ezt neked pont a szülés előtt, de megtörténhet. Nagyon oda kell figyelni, mert hallottam az enyémnél rémesebbet is.

2011. febr. 27. 23:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Első gyermekemnél mint derült égből villámcsapás... Soha semmilyen panaszom nem volt, mondhatni gondtalanul viseltem pocakomat a végén is. Egy szép őszi napon javában roptam a km-eket, vezettem a háztartást, egy éjszakai rutin felkelésnél irány volt a wc, de az inger bizony a magzatvízszivárgásnak szólt. 37. hétben jártam, még a kórházi csomagom sem volt meg igazán. Be a kórházba és kb. 11 óra múlva megszületett a kisfiam.
2011. febr. 28. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!