Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Derékfájásom van tegnap óta,...

Derékfájásom van tegnap óta, ami lesugárzik a combomba, meg a hasam is fájdogál. Ez már lehet a szülés megindulásának az előjele?

Figyelt kérdés
39+2 hetes vagyok, a méhszáj 2 ujjnyira nyitva, a doki szerint bármikor szülhetek, de szabályos időközönként ismétlődő fájásom nincs, a baba is mocorog rendesen. Van valakinek hasonló tapasztalata?
2009. jan. 17. 09:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedben mozgósítanék mindenkit.Aki bent lessz veled aki bevisz hogy számítsanak rá hogy menni kell.Vegyél elő egy papírt és írd a fájásokat előszőr mindenkinek rendszertelenűl indúl.De ha elfohik a magzatvíz akkor mindenképpen menjetek be.Általában azt mondják hogy azzonal én azért még lezuhanyoztam előtte.Igaz akkor mi mentőt hívtunk még nem volt autónk és ugye míg az kiér addig volt időm bőven.Olyan 10 perceseknél azért nem árt elindúlni egyébként is.Jó szülést és sok sikert.
2009. jan. 17. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!