Szült mostanában a látogatási tilalom alatt a Sote II. sz női klinikán valaki?
Bár én nem a tilalom alatt szültem, de a többiről én is tudok nyilatkozni:)
Nekem semmi bajom nem volt a szobával. 5 ágyas, saját fürdő, wc, minden nap áttörlik. Lopásról én a 3 hét alatt nem hallottam. Elég sok anyukát, kismamát megismertem a bentlét alatt, szerintem ha vki akar be tud illeszkedni, el tud beszélgetni a szoba társaival. Mi pl nagyon sokat nevetgáltünk.
Köszi a válaszokat!
É van valami zárható szekrény? 3 napot kellett maradnotok?
A babának tényleg csak pelus és hazamenős cucc kell?
Mi ma jöttünk haza. Szerdán született a kislányunk. Apuka bent lehetett a vajúdásnál-szülésnél és utána még a szülőszobán pár órát, de utána látogatni már nem jöhetett.
Nem volt lopás, nekem jól telt a pár nap, persze már vártuk hogy jöhessünk haza. Második babámat szültem itt. Én teljesen meg voltam elégedve.
De jó, gratulálok nektek!
Ez jó hír, hogy bemehetett a szülésre, mi héten belül várjuk a lányunkat, attól féltem, hogy a szülésre sem jöhet majd be.
Én is 3 héten belül szülök, lehet találkozunk. :) Remélem addigra már nem lesz látogatási tilalom. A párom minden nap bent akar lenni. Sőt! Az anyukám is akar jönni, de azt mondja, hogy ő azt sem bánja, ha az utcán kell ácsorognia, csak tudja, hogy a közelben vagyunk.
Barátnőm 2 hete szült, meg volt elégedve mindennel, de apa nem mehetett be látogatni.
Akkor lehet, hogy találkozunk:)
A szülésre bemehet az apuka, sajnos a látogatási tilalom még mindig érvényben van, ma reggel voltunk vizsgálaton.
Csak feloldják mire jönnek a babáink:)
Időközben megszületett a kislányunk:), a szülésre bemehet a papa, utána csak a portáig.
Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!