Pécsett a Megyei Kórházban szül (t) valaki mostanában? Apa bejöhet a szülésre? Vagy még mindig látogatási tilalom van? Emiatt kell szólni, hogy szeretném, hogy ott legyen?
Figyelt kérdés
Mit ne hagyjak itthon szülésnél? Adnak ilyet, hogy hálóruha, babának ruha, pelus?2010. jan. 26. 18:03
1/2 anonim válasza:
Én most kérdeztem a szülésznőt. Apa bejöhet a szülésre. Hálóruhát nem hiszem, hogy adnak, de a babának adnak ruhát, + napi 4 pelust. Ha azon felül kell azt neked kell bevinni. Kérdeztem mit vigyek be azt mondta, hogy ami nekem kellhet + a babának pelust és popsitörlőt más nem kell.
2/2 anonim válasza:
Nem csak az édesanyák útján lehet már szülni ? Úgy tudtam, az egész szülészet átköltözött oda...
Amúgy szerintem sokmindent kell vinni, a babának is jobban jársz, ha viszel ruhát, mert ki fogja verni, amit ott adnak. Adok egy listát, amivel én dogloztam 2 szülésemnél is:
hálóing
köntös
papucs
zokni
törölköző
bugyi
ásványvíz
wc papír
papír wc ülőke
akasztós tusfürdő
fésű
gátsebkenőcs
telefon
telefontöltő
babaruha
pelenka
tányér
pohár
evőeszköz
konyharuha
szalvéta
testápoló
intim lemosó
hajszárító
hajgumi
olló
tükör
betét
zsepi
melltartó
melltartóbetét
bimbóvédőkrém
Neugranormon
fogkrém
fogkefe
fülpálcika
arckrém
sampon
fényképezőgép
Ale First spré
kézkrém
szappan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!