Nézi valaki a "Minden percben születik egy" -et a Zone Reality-n?
Azert az erdekes hogy a tv ben minden szulesnel kiabalnak.
Mondjuk en csnedben szultem es meg ket lany rajtam kivul,1pedig orditozott.Mind a 4en erzestelenito nelkul szultunk.
Húha, akkor most itthon kiabálnak, vagy nem?
Azt hallottam, hogy nem "illik" itthon, illetve, hogy a dokik nem szeretik.
Ha nézitek ezt a sorozatot, reális szerintetek, hogy ennyire állatias hangokat adnak ki, ez tényleg ennyire fáj? Viszont ha valaki nem kiabál, pl. itt az előző válaszolók közül is, akkor ezek szerint csendben is ki lehet bírni ugyanazt a fájdalmat, igaz?
Amikor a lányom született nem kiabáltam,viszont amikor a kisfiam,akkor a kitolásnál igen.
Gondolkoztam miért alakult ez így,és több variáció is felmerült bennem:
Lányomnál 19 éves voltam,2980grammal született,kisfiamnál 27 éves 3800gramm volt.Mindkét szülés percre pontosan 6 óra volt,szóval betudom az én koromnak,és az ő súlyuknak ,hogy kiabáltam vagy nem! :)
Szerintem ez egyéni vérmérséklet kérdése, illetve az is lényeges, hogy van egy pont, amikor már a külvilág nem érdekel és nem is nagyon észleled. Szerintem mindenki másképpen reagál ilyenkor.
Én spec. "csendben" szültem mind a kettőt, pedig nem voltak kicsik és nagyon gyorsan jöttek (1. 3650gr. ekkor 27 voltam, 2. 4360 gr. és 36 éves voltam)
Az meg, hogy a doki mit szeret és mit nem??? Hát nem hiszem, hogy ez a fontos. Max a hisztiseket nem bírják, de nem csak a dokik.....
Én vajúdás alatt csendben voltam mind3-nál, a kitolásnál viszont csak úgy sikerült nyomnom, hogy jött a hang is.
Mikor megy ez a műsor?
Megnéztem, a következő rész (7.) csütörtökön lesz 12:00-13:00-ig és 17:00-kor ismétlés ha jól látom. Eddig a műsorrögzítővel vettem fel őket, ott azt írja, hogy csütörtök-péntek vette őket fel, reggel 7-8 körül, szóval nem igazán értem.... (Mindig sírok, amikor megszületik a baba)
Egyébként most látom, hogy ugyanezen a csatornán megy olyan műsor is, hogy "Csecsemők végveszélyben" - egyre jobb... :/
Köszi. :)
Én is ilyeneken bőgőmasina vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!