Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » I. sz. Női Klinka (Baross u....

I. sz. Női Klinka (Baross u. ), Szent Imre, Szent János, Szent István. Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok szülés esetén?
2011. febr. 24. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Én tavaly a I. nőin szültem, csak pozitívat tudok mondani róla. Igaz nem volt fogadott szülésznőm, csak orvosom, de az a szülésznő, akinél én szültem, szerintem sokkal többet ugrált körülöttem, mint akinek volt fogadott. Egyedül ami nem igazán tetszett a kórtermek. Mintha egy kissé sötétek lettek volna. Bár én hátul voltam a 2 ágyasban, az nagyon szuper volt. De elől, ahol a 4 ágyas szobák vannak, ott annyi a bibi, hogy 2 kórteremnek van 1 fürdő. Vagyis 8 ágyra jut 1 fürdőszoba. Ez azért gáz! Szerintem!
2011. febr. 25. 05:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Jánosban szültem. Fizetős szobában voltam,mert megfizethető és kényelmes. Mindennel elégedettek voltunk, a szülőszoba gyönyörű, modern, kedvesek voltak velünk. Csak pozitívan tudok nyilatkozni, ajánlom ezt a szülészetet.

2011. febr. 25. 06:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a Jánosban szültem 4 hónapja, nagyon jól éreztem magamat, a nem fizetős 3 személyes szobában voltam (tartozik hozzá fürdő+vécé). Mindennel elégedett voltam, én ajánlom.
2011. febr. 25. 07:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Az Istvánban szültem, elég jó. A szülésről csak pozitív emlékeim vannak, nincs borotválás se beöntés, az alternatív szülőszobát kaptam, de álítólag a többi is szuper. Fél 3-kor született meg a babám, velünk volt kb. 5-ig, akkor elvitték megfigyelésre, mi meg a férjemmel még majdnem egy órát fetrengtünk a franciaágyon. :)

Bababarát kórház, vagyis veled van végig a kicsi és nem adnak tápszert, viszont leadott anyatejet igen, ha baj van a szoptatással. Szóval nem hagyják éhezni. Én első babás anykaként kicsit több odafigyelést igényeltem volna a csecsemősöktől, de ez az egyetlen negatívum, amit el tudok mondani.

2011. febr. 25. 07:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron szültem a Jánosban. Jót sajnos nem tudok mondani... A szülés is rossz élmény volt, sok vért vesztettem, emiatt folyton elájultam, és persze csak akkor foglalkoztam a "problémámmal", amikor már haza indultunk volna. Az ájulás miatt a babámmal is keveset tudtam foglalkozni, az volt a szerencse, hogy a párom sokat volt bent nálam, és akkor ő elhozta a kisfiúnkat (bár közben ő is kapott bár beszólást). Fizetős szoba nem volt üres, de az ájulások miatt jól is jött ki ez a része...
2011. febr. 25. 10:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! a Jánosban hogy tudok fizetős szobát kérni? mi a menete ennek?
2011. febr. 25. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Amikor mész szülni, akkor szólsz, hogy fizetősben szeretnél lenni. Ha van üres, akkor szülés után egyből odakerülsz. Ha épp nincs üres, akkor lehet, hogy csak 1-2 éjszaka után kerülhetsz oda, amikor megüresedik.

Van 1 személyes és 2 személyes fizetős szoba is.

Én is vajúdáskor szóltam, hogy a nemfizetős 3 személyesben szeretnék lenni, mert ahhoz tartozik saját fürdő+vécé, és szerencsém volt, mert volt benn épp üres ágy. Van 2,4,5 személyes nemfizetős is, de azokhoz nem tartozik fürdő, ki kell menni a folyosóra.

2011. febr. 25. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!