I. sz. Női Klinka (Baross u. ), Szent Imre, Szent János, Szent István. Vélemények, tapasztalatok?
Szia!
Jánosban szültem. Fizetős szobában voltam,mert megfizethető és kényelmes. Mindennel elégedettek voltunk, a szülőszoba gyönyörű, modern, kedvesek voltak velünk. Csak pozitívan tudok nyilatkozni, ajánlom ezt a szülészetet.
Az Istvánban szültem, elég jó. A szülésről csak pozitív emlékeim vannak, nincs borotválás se beöntés, az alternatív szülőszobát kaptam, de álítólag a többi is szuper. Fél 3-kor született meg a babám, velünk volt kb. 5-ig, akkor elvitték megfigyelésre, mi meg a férjemmel még majdnem egy órát fetrengtünk a franciaágyon. :)
Bababarát kórház, vagyis veled van végig a kicsi és nem adnak tápszert, viszont leadott anyatejet igen, ha baj van a szoptatással. Szóval nem hagyják éhezni. Én első babás anykaként kicsit több odafigyelést igényeltem volna a csecsemősöktől, de ez az egyetlen negatívum, amit el tudok mondani.
Amikor mész szülni, akkor szólsz, hogy fizetősben szeretnél lenni. Ha van üres, akkor szülés után egyből odakerülsz. Ha épp nincs üres, akkor lehet, hogy csak 1-2 éjszaka után kerülhetsz oda, amikor megüresedik.
Van 1 személyes és 2 személyes fizetős szoba is.
Én is vajúdáskor szóltam, hogy a nemfizetős 3 személyesben szeretnék lenni, mert ahhoz tartozik saját fürdő+vécé, és szerencsém volt, mert volt benn épp üres ágy. Van 2,4,5 személyes nemfizetős is, de azokhoz nem tartozik fürdő, ki kell menni a folyosóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!