Hol folyott el a magzatvized?
Arra lennék kíváncsi,hogy otthon,vagy utcán.És ha nem otthon akkor hirtelen mit tudtatok csinálni?
Első babámnál eszembe sem jutott,hogy esetleg bevásárlás közben is elfolyhat a magzatvizem!Most viszont eszembe jutott,hogy mi van ha...
Szia
Epp a ferjemmel voltam korhazban, mert vese gorcsot kapott es mentovel korhazba vittek.
Mindenki azon poenkodott, hogy remelik nem ott indul be a szules, mert nincsenek ra felkeszulve.
Fel napot toltottunk ugy a korhazban, hogy 10-12 percenkent voltak fajasaim, de azt hittem csak az idegessegtol gorcsolok annyira.
Mentovel at vittek egy masik korhazba minket.Pont urulogus vizsgalta a ferjemet es poenkodtunk.A nagy nevetes kozben ereztem egy pukkanast es amikor felalltam, hogy indulok haza el kezdett folyni a viz.
Eloszor lefagyott a vigyor az arcomrol, de kb fel percel kesobb ujra el kezdtem nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!