Szülés utánra amíg nem tudok kimozdulni otthonról hány csomag szárnyasbetétet, meg melltartóbetétet vegyek?
nem lesz segítségünk, csak Apuka lesz, őt meg nem akarom majd ilyenekkel terhelni.
Kisméretű pelenkából azt mondtátok elég 1csomag,na de az meddig elég?A nagyobb méretből hány csomag legyen itthon?
Ez teljesen egyéni, hogy mennyi fogy.
Szerintem ennyiben kiveheti a részét, hiszen Ő az apja a közös gyermeketeknek. Ráadásul nem jó, ha egy csomó megmarad és ki kell dobni.
Én mindenből csak 1 csomaggal vettem.
Miért ne mozdulhatnál ki?
Nem tudom mennyire van a bolt, de szerintem arra a fél órára apuka is tud vigyázni egy alvó gyerekre :)
A szárnyasbetét később is jó lesz, ha megmarad.
Nagyobb méretű pelenkából bármennyit vehetsz, el fog fogyni. :(
Napi 3-4 pelenkával nyugodtan számolhatsz kezdetben, amíg rá nem jössz a gyerek "működésére".
Én Pampers New Baby-t vettem, 44 db-os, kb. másfél hétig volt elég egy csomag v. még addig se, mert szinte minden szopi előtt és után trotyizott a babucim.:-)Mivel a mi babánk kicsi / kereken 3 kg-mal hoztuk haza /, már a 3. ilyen csomag fogyott el, de szerintem előre csak egy csomag újszülött pelust vegyél, mert ha nagyobb súlyú lesz a bébid, akkor feleslegesen vetted meg, mert kicsi lesz.
Betétet érdemes többet venni, mert azt később is fel tudod használni, én pl. 4. hete vérzek, úgyhogy hiába vettem két csomagot, mégis kevés lett. Bár nálunk a páromnak nem okoz gondot ezt beszerezni, de tudom vannak olyan férfiak, akiknek ez ciki. Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!