Szüléssel kapcsolatban lenne kérdésem ki melyik kórházban szült? Milyenek voltak vele az orvosok? és mennyit kellet fizetni?
köszönöm a válaszod.. és a péterfibe hogy kerültél be?? meg ott milyenek voltak veled?? a kórház meg a szoba milyen volt? mikor szültél?
gratulálok a babához :))
Szia! Én a MÁVban szültem 2010. októberében. Minden nagyon szuper volt, maximálisan elégedett voltam. Azért szültem ott, mert egy ismerősöm ott dolgozó dokit ajánlott. A doki maximálisan rendes volt, mindenben segített, türelmes volt és nagyon érti a dolgát, pedig elég fiatal:o) Viszont abszolút nem pénzéhes, a vizsgálatok nagy részét a kórházban végezte el. Megismételte azokat a vizsgálatokat, amiket kértem tőle és bármikor el tudtam érni.
Szülésznőt nem lehetett választani, de mindegyik nagyon nagyon kedves.
A szülőszobák vadi újak, nagyon kellemesek.
A szobák 3 ágyasak, saját fürdőszobával. A csecsemős nővérek nem voltak mindig kedvesek, de állítólag sehol nem azok. Sok a munkájuk és kevesen vannak.
Összességében nagyon nagyon elégedett voltam mindennel, legközelebb is itt fogok szülni, az tuti!
én bajcsyban szültem 2009-ben, és idén is ott fogok. 220 km-ről járunk oda, fogadott dokim miatt szülhetek ott. A fogadott dokinak így persze jár pénz a szülésért, fogadott szülésznpm is volt, neki is jár.
Vannak fizetős szobák, ahol apa is benn aludhat, nagyon patent. A szülőszobák tiszták, újak, van vajúdó is extrákkal. Nagyon rendesek, kedvesek.
Hátrány, hogy a kórház többi része elég ramaty, de az orvosok jók és nekem ez számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!