Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dél-Pesti kórházban változott...

Dél-Pesti kórházban változott valami a babákkal kapcsolatban? Angol pólyát adnak még mindig a babákra? Ha igen, akkor ruhát nem kell nekik bevinni?

Figyelt kérdés
Esetleg, ha van valaki, aki október vége, november eleje tájékán ott szül, azzal szívesen csevegnék :) Az első babámat 2006-ban szültem ott, de nem tudom, hogy mi változott azóta.
2009. szept. 3. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is csak tavalyi infoim vannak, én október végére vagyok kiírva :)

Tavaly még angol pólyás rendszer volt, szerintem ezen nem változtattak.

Ha minden igaz (és nem felejtette el) a védőnéni ma fog telefonálni, hogy van-e még szervezett szülőszoba látogatás és hogy mi minden változott tavaly óta. Majd megírom.

2009. szept. 3. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen,még mindíg angol pólya van,a férjem unoka tesója nem rég szült ott.Én is ott fogok,csak én november közepén.De valószínúleg hamarabb lessz belőle,mert csak egy sacc,nem az utolsó mensi alapján írták ki az idő pontot hanem uh alapján.(hosszú sztory)Én lekéstem a szülőszoba látogatást,júni vagy júli 5.-én volt.Ha esetleg tudtok következő idő pontot kérlek szóljatok,írjatok egy e-mailt.Vagy ide.Kicsit izgulok már,első baba,de biztos minden rendben lessz.

2009. szept. 3. 14:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Köszi a válaszokat. Sajnos ezen a héten kedden volt egy szülőszobalátogatás. De: ha valaki csak a szülőszobát szeretné megnézni, akkor egyénileg is lehet menni, mert készségesen megmutatják. Az a lényeg, hogy előtte oda kell szólni telefonon, hogy jó ez az időpont, vagy pedig teltház van.

Jó lenne veletek talizni ott :)

További problémamentes babavárást.

2009. szept. 3. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
szia........én is most fogok2-szor szülni a Délpestibe......szept.29-re vagyok kiírva.........ha gondolod cseveghetünk msn-en........
2009. szept. 6. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!