Ha bemegyek a kórházba és azt hazudom hogy véreztem, beindítják a szülésem?
a szülés megindítására hatásos lehet még a beöntés és a bábakoktél is:
Szia!
Én 3 napig véreztem vagyis a tágulással járt együtt, Kalocsán lakom és Pesten szültem NEM FEKTETTEK BE A KÓRHÁZBA, mert, nemhogy megindítsák a szülést!!!!!! Csak azért mert volt pesti tartózkodási címem és ott is vajúdhatok!!!! Szóval inkább ne hazudj, mond meg az igazat, megvizsgálnak, vagy megindítják a szülésed, vagy nem, ezt ők döntik el!!!
Nekem volt fogadott orvosom, vele tartottam is a telefonon a kapcsolatot, de ő sem tudott mit tenni, ha az ügyeletesorvos nem telefonált neki:(((!
Könnyű szülést kíván egy majdnem 9 hónapos anyuka!
szió! Honnan tudod, hogy meszes a lepényed? Mert ha az lenne, akkor már befektettek volna, vagy meg is indítják!
Én betöltöttem a 41. hetet, amikor indították. Teljesen egészséges babám született és a lepény egy picit sem volt meszes. Kevesebbet mozgott, mert nem volt neki hely :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!