Ha sűrűsödik a jósló akkor mennyi lehet még hátra?
Figyelt kérdés
38+3 hetes vagyok.egyre sűrűbbnek érzem a jósló fájásokat,mérem,de még rendszertelen.Hol 10,15 20 percenként fáj.2009. febr. 14. 08:28
1/3 anonim válasza:
Szia.Szerintem még nincs időd.Nekem a joslók volt hogy el is múltak.Még az utólsó nap amikor már szülni indultam,a 10 p joslók amik rendszeresek voltak egyszer csak elmúltak.aztán egy fél délután hirtelen megint elindultak,sürübbé, és rendszeressé váltak.Figyeld a rendszerességét,és hogy mennyi ideig rendszeres.könnyű szülést kívánok.Hajrá!!!
2/3 anonim válasza:
szia, ogy mennyi lehet még hátra, az nem kérdés, hisz már a 39. hétben jársz. Szóval 1-2 hét, de lehet hogy csak 2 óra:)
NEkem az első babámmal egy héten keresztül fájásaim voltak, voltam kórházban, de hazaküldtek, amikor pedig már menni kellett volna, akkor nem akartam, mert féltem, hogy megint hazaküldenek. A férjem vitt el vita után, és 6 órával később meglett a lányom, igaz indították a régóta elhúzódó fájások miatt, és mert nem voltak elég erősek.
NE aggódj, gondolom össze van pakolva, pihenj minél többet, ha tudsz, hiszen nemsokára anya leszel, és már nem pihenhetsz kedved szerint. :)
Könnyű szülést, és boldog babázást kívánok!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2009. febr. 14. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!