Kecskeméten érdemes szülésznőt fogadni? Kit ajánlanál? Hányadik héttől szokták felkérni őket? És mi a tarifájuk?
Első és egyben utolsó vagyok!
Ha mégegyszer szülnék, biztosan fogadnék szülésznőt!!Ő volt ott velem végig, a dokim csak a végére jött oda, amikor már elindult a kisfiam kifelé.Ő csinálta a gátmetszést és tartotta a lábam, amikor már nagyon elfáradtam.
Szerintem érdemes fogadni szülésznőt, empatikusabbak, mint a dokkerek.
A csecsemős nővérek tényleg nem egy vigyor csapat, de ha kérdeztem, ill. kértem, akkor segítettek. Mondjuk nem is az a fajta vagyok, aki szó nélkül hagyja, ha a gyerekéhez nem úgy nyúlnak, ahogy azt kell.
Nálam is többen voltak, azaz az egyikőjük előkészített, meg feltette az nst-t.A vezető szülésznő emlékezett ránk a szülésfelkészítőről, csak a legvégére állt oda, hogy kicsit erősítsen.
A harmadik volt jelen a tulajdonképpeni szülésnél.
Aki előkészített, annak egy doboz csokit adtam, aki csak biztatott, annak egy köszönömöt rebegtem el még a szülőágyon,a harmadiknak adtam 10 ezer forintot és egy kis csomagot ( csoki, kávé stb. ).
Kedves első!
Kisfiam feb 7-én született ;) !Azt hiszem ismét összefutottunk itt :) !
Kedves Utolsó, kedves R. !
Hát ez remek!!!!! :))))))
Puszillak:K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!