Igaz az, hogy egyeseknek szűk a medencéjük és nem tudnak természetes úton szűlni emiatt? Hány centinek kell lennie?
Ez hülyeség!Hol hallottad ezt az okosságot?
Hacsak nincs csípőficamod,akkor nem lesz gáz.A baba pocakosság alatt is végig feszegeti majd a medencédet.Ha széles a csípőd annyiból könnyebb,hogy ez a fájdalom elkerül az utolsó hetekben.
Ez nem hülyeség!
Létezik ilyen. Ha a doki megállapítja a téraránytalanságot, akkor lehet császár.
Ezt a "hülyeséget" a nőgyógyászom mondta.162 cm vagyok normális medence-méretekkel.Mégis azt mondja hogy téraránytalanság miatt valószínű a császár.Anyám 158cm volt és 3500 grammal megszűlt engem.
Mit lehet hinni?
Majd megmondják az utolsó mére´sekböl.
E`n kicsi vagyok,hatalmas hasam volt.
156cm.51kg mal indultam.
Szóba sem jött,hogy ne szülöm meg.A lányom 3620grammal született,és 51cm.Igaz 38 óra alatt,mert nem tágultam...
Sajnálom h lepontoztak 14:54-es.Valóban igaz amit írtál ugyanúgy ahogy igaz a többi válasz is.
Engem minden tapasztalat érdekel.És köszönöm minden válaszolónak a véleményét.
Nagyon sok császármetszés van nem hinném hogy ilyen sok nőnek nem sikerülne megszűlnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!