Nekem hozzá sem akartak nyulni ,lehet mert már ugye vizsgálatok alatt látták hogynem kell!!
Én még nagy pocakkal is borotváltam!!
Igaz boci frizi lett de szerintem senkit nem érdekelt!!
üdv egy 6 hós baba anyucija
2009. febr. 12. 23:01
12/20 anonim válasza:
Nekem a szeméremdombig borotváltak. Még szerencse, mert ott nálam nagyon kipattog!
2009. febr. 12. 23:34
13/20 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha az egészet leborotválod magadnak csupaszra (vagy a párod), mert szülés után jobban tisztán tudod tartani, amikor vérzel.
2009. febr. 12. 23:36
14/20 A kérdező kommentje:
Oké, szóval csupaszra :-D köszi mindenkinek a választ!
2009. febr. 13. 07:07
15/20 anonim válasza:
Én úgy mentem be szülni, hogy előtte otthon megborotváltam magam, mégis megnézték, és nem tudom mit, de borotváltak még. teljesen csupaszra leszedik, jobb így a fertőzések miatt...
2009. febr. 13. 07:55
16/20 anonim válasza:
én már 39 hetesen el sem látok odáig :-) de azért szülés előtt próbálom itthon megoldani, nekem a szülésznőm azt mondta, ha nem akarom nem csinálják, (istván kórház)
2009. febr. 13. 10:12
17/20 anonim válasza:
Nekem csak a vágás helyét borotválták.
2009. febr. 13. 10:30
18/20 anonim válasza:
Csak a gátat és a szeméremajkakat, magyarul, ami a szüléshez kell! Elől nem!!!
2009. febr. 13. 11:05
19/20 anonim válasza:
Szia!
21 hetesek vagyunk és engem is érdekel ez a kérdés.Ha korház függő a dolog,legjobb ha végig borotválja az ember.Bár,gondolom ciki rákérdezni az adott korházban...
2009. febr. 13. 15:49
20/20 anonim válasza:
Anyukám így járt 97ben az öcsémmel:
Sima szülésnek indult, ezért leborotválták a nagyajkiat a szeméremdomb aljáig. Császár lett a vége, ezért leborotválták a szeméremdomb tetejétől a közepéig. Így maradt egy vízszintes csík a szeméremdomb közepétől az aljáig :) Nagyon vicces volt.
Én gyantázom magam alul kopaszra évek óta, így 22 hetesen még megy magamnak is, de már lezsíroztam a kozmetikusommal, hogy ha már nem férek oda, ő fogja csinálni.
Biztos hülyeség, de én megalázónak tartanám, hogy engem ott borotváljon valaki, ezért tutira megcsinálnám magamnak otthon, ha nem lennék alapból kopasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!