Szülés előtt csak a gát környékét borotválják, vagy az nagyajkakat is?
Szia
Mindent. Jobban teszed, hogy otthon te magad vagy a párod leborotvál.
Na erre én is kiváncsi voltam(első babám lesz). Szóval akkor magyarán mondva teljesen leborotválják pucérra?
Azt hittem csak ott fogják levágni ahol lényegében kibujik a baba és fentebb meghadják.
Hát akkor ugy néz ki a dolog hogy a legközelebbi borotválásnál már megengedem a páromnak hogy pucérra borotválja.Eddig azért nem "engedtem" mert nemszeretem ha teljesen csupasz vagyok ott lent, de ő váltig állította hogy "úgyis levágják majd a kórházban" de én nem hittem neki, mivel férfi "mit ért ő hozzá" felkiáltással mindig lehurrogtam.:XDD
Üdv 38 hetes km
21:10-es vagyok
Na akkor ez is olyan dolog mint az összes többi:(
kórház, orvos és szülésznő függő(egyik helyen igy csinálják másik helyen máshogy):(
Na mindegy:( úgysem ez a lényeg,hanem hogy ne legyen semmi gubanc.De azért én úgy döntöttem mielőtt megyek szülni leborotváltatom(rosszat nem tesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!